Activiteiten

Ontmoet andere singles bij een van onze activiteiten

Dating-events

Wij van Matchmaker Brabant brengen graag singles met elkaar in contact. Niet alleen door personal matchen, we organiseren ook te leuke activiteiten. We willen het daten namelijk lekker toegankelijk maken voor iedereen. 

Singleloop

Ontmoet jouw match bij de Singleloop We lopen alleen maar rondjes: de heren tegen de klok in, de dames met de klok mee (maar natuurlijk is iedereen vrij om lekker te lopen hoe en met wie ze willen ). Kom jij de match van je leven tegen? Binnenkort gaat de eerste editie van start bij het T Huis in het Valkenbergpark in Breda.  Vanuit daar volg je de route door het park die wij voor je hebben uitgezet. We komen weer terug bij het T Huis waar een lekker drankje en een DJ op je staat te wachten. Schrijf je snel in, want vol = te laat

Ik ben erbij
Daten in een DAF in Breda

Daten in een DAF

Met een groep singles rijden we een route door Breda. We maken een verdeling van 4 personen per DAF (2 mannen en 2 vrouwen) en rijden zo langs verschillende bezienswaardigheden. Op een aantal plaatsen stoppen we en wisselen we van auto. Zo kom je bij iedereen een keer in de auto zitten. Je mag zelf trouwens ook rijden als je dat leuk vindt!

Lees meer
On the road

On the raod

Onze passie is om singles samen te brengen. We hebben verschillende manieren om voor onze singles een match te vinden en een daarvan is de samenwerking met andere bureaus. Date & Match is een van die bureaus waar we regelmatig succesvol singles hebben gekoppeld. Samen op pad Irene van Date & Match en Ilse van Matchmaker Brabant trekken er samen op uit om op zoek te gaan naar de leukste matches en jij kan daar nu bij zijn! Wij zijn namelijk de aankomende tijd in verschillende steden in Brabant te vinden waar je kennis met ons kunt maken. We zijn op vrijdag 20 mei te vinden in Eindhoven. Van 16:00 uur tot 19:00 uur kun je ons gratis en vrijblijvend ontmoeten op dit gezellige terras. Samen kunnen we kijken of we nog leuke singles in ons bestand hebben die bij je passen.

Dat wil ik!

Vragen?

Heb je een vraag, een ander leuk idee of kunnen we je op een andere manier helpen, vul dat het contactformulier in.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart