This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
76010

Echte Brabantse vrouw 65 zoekt goed verzorgde man

Vrouw 66 jaar, omgeving Eindhoven

Deze echte Brabantse vrouw is erg verzorgd en opgeruimd. Ze houdt ervan om mensen op hun gemak te laten voelen. Dat is ook terug te zien in haar werk. Ze heeft namelijk verschillende jaren gewerkt bij een receptie en komt nu bij ouderen langs om ze wat gezelligheid te brengen, Koffiepoets zoals ze dat zo mooi zeggen.

 

Ze is een erg positieve en sociale vrouw en ze heeft goede vrienden/vriendinnen en familie om zich heen. Samen met haar eerste man heeft ze 2 volwassen dochters. Ze heeft twee kleinkinderen van 3 en 8 jaar oud waar ze iedere vrijdag op past.

 

Haar tweede man was haar grote liefde. Hij is in 2011 na een kort ziekbed overleden. Ze zijn een aantal jaren getrouwd geweest. Hierna heeft ze nog een relatie gehad.

 

Ze stapt graag op de fiets en vindt het leuk om te winkelen of een terrasje te pakken in de stad. Zelf is ze een echt dorpsmens en houdt van gezelligheid. Daarbij kun je haar blij maken met een avond (stijl)dansen.

 

Ze zoekt

Ze is opzoek naar een goed verzorgde Brabantse man in de leeftijd van 60-70 jaar. Een gemoedelijk type die haar een fijn gevoel kan geven. Een man die zelfredzaam is en past bij het sociale leven wat ze heeft.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.