This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
76.002

Charmante ondernemende vrouw met humor zoekt een onafhankelijke eerlijke man.

Vrouw 61 jaar, Rotterdam

Wat is dit een geweldige vrouw. Ze is lief, ondernemend, gezellig, aantrekkelijk en ze heeft humor. Deze dame is nu klaar voor een relatie. 

Deze bezige bij heeft haar eigen praktijk en 4 mensen in dienst. Haar volwassen kinderen, een zoon en dochter, wonen inmiddels niet meer thuis. Wel heeft ze 2 paarden in haar achtertuin staan. Deze hobby deelt ze met haar dochter. Ook met haar ouders heeft ze een goede band.

Bij deze vrouw kun je rekenen op veel gezelligheid. Ze houdt ervan gastvrouw te zijn en om lekker te koken. 

Ook houdt ze heel veel van muziek en dansen, maar ook van kunst en wandelen. Ze is een pittige tante, met een eigen mening. Ze omschrijft zichzelf als eerlijk en vrij direct. Met racisme, dierenleed en kinderleed hoef je bij haar niet aan te komen.

 

Als je niet van dieren houdt dan kun je deze vrouw wel vergeten. Naast haar paarden heeft ze namelijk nog 3 honden. Ze is in een goede gezondheid, rookt niet en drinkt voor de gezelligheid soms een glaasje wijn.

 

Wat zoekt ze:

Ben jij die onafhankelijke man, een rots in de branding? eerlijk en monogaam met humor? Kun je geven en ontvangen? En vooral: je weet wat je wilt.

Trouwen en/of samenwonen staan niet onmiddellijk bovenaan haar verlanglijstje, maar verbonden zijn en met trots naast haar lopen wel.

Ze zoekt iemand waarbij ze zich compleet, haarzelf en vrouw kan voelen. Leeftijd en afstand zijn getallen, maar ideaal is een leeftijd tussen de 58-70 jaar en max 40 km bij Rotterdam vandaan.

 

Herken jij je hierin en spreekt het profiel van deze vrouw je aan, reageer dan snel. Dan vertellen we je graag meer over haar.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.