This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
076005

Lieve en intelligente vrouw, 39 jaar zoekt partner in crime

Vrouw, 39 jaar omgeving Breda

Deze lieve en intelligente vrouw is de trotse moeder van 2 kinderen. Ongeveer de helft van de tijd wonen ze met z’n drieën in een heerlijk huis in een groene omgeving.

 

Niet alleen tijdens het dagelijkse leven is ze bezig met duurzaamheid, ook in haar werk heeft ze die passie gevonden. Ze houdt ervan om de wereld mooier te maken. Een mooi voorbeeld vindt ze Fifteen van Jamie Oliver, Fairphone en Instock.

Ze heeft rechten gestudeerd aan de universiteit en nog verschillende opleidingen afgerond.

 

Ze is enthousiast en empathisch. Ze spreekt graag af met vrienden en houdt van wandelen en zwemmen. Ze heeft veel landen gezien, van Amerika tot Japan, maar houdt het nu bij wat dichter bij huis.

 

Wat zoekt ze:

Ze is opzoek naar een partner in crime, vooral wat duurzaamheid betreft. Een man waar ze een goed gesprek mee kan voeren. Ze zou het heerlijk vinden als hij ondernemend is, maar ook graag samen thuis tijd wil doorbrengen.

 

Ze zou graag iemand willen vinden die ook wel echt een family man is en die met haar en haar kinderen een gezin zou willen zijn. Die het naast tijd met haar het ook heel leuk vindt om samen met de kinderen hutten te bouwen, te lezen, te leren, in de woonkamer disco te dansen etc.

 

Zelf gaat ze casual/netjes gekleed en houdt van mannen in pak. Ben jij een intelligente en respectvolle man en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.