This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
LF1

Jongeman, 32 jaar zoekt een meid met inhoud

Man 32 jaar, provincie Limburg (België)

Deze eerlijke, betrouwbare Nederlandse man staat positief in het leven en kijkt graag naar de toekomst. Over het algemeen draagt hij niet al te opvallende casual kleding.

 

Hij heeft thuis 3 paarden, 1 rijpaard, een van 2,5 jaar en een jaarling. Hij heeft brede interesses en is gestructureerd en opgeruimd. Hij kijkt graag naar waargebeurde films met series met een verhaal en strategie zoals House of cards. 

 

In het weekend is het volop bezig met de paarden, maar hij houdt ook erg van klussen.

 

Wat zoekt hij:

Je zou zomaar in dat toekomstplaatje kunnen passen als je een vrouw bent van begin 30. Hij zou het leuk vinden als je van de natuur, paarden en een inhoudelijk gesprek houdt. Het gaat hem om het innerlijk. Je hoeft van hem geen zware make up te dragen en hij ziet je graag in casual kleding.

 

Ben je net als hem een ondernemend type en spreekt het profiel je aan, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.