This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
76019

Man 37 zoekt sportieve meid

Man 37 jaar, Omgeving Roosendaal

Ben je opzoek naar een sportieve Brabantse man, dan zit je bij hem goed. Een paar keer per week trekt hij er namelijk op uit om een rondje te gaan hardlopen of te fitnessen. Normaal gesproken traint hij ook voor mud-runs en schrijft hij zich regelmatig in voor recreatieve wedstrijden.

 

Je zou bijna zeggen dat hij altijd de deur uit is, maar hij

kan zich ook prima vermaken met goede series zoals Game of Thrones, Walking Dead en de wedstrijden van Formule 1.

 

Dat hij loyaal is zie je terug in zijn vriendenkring, maar

ook in zijn werk. Vanuit zijn werk bij de technische dienst heeft hij een onregelmatig rooster, maar doordat deze al ver vooruit wordt gepland is het goed te

combineren met zijn hobby’s en sociale contacten.

 

Met zijn vrienden bezoekt hij nog wel eens een festival zoals Mysteryland en Awakenings. Als hij de radio aan heeft staat het op Radio 538 of Slam FM en net als vele van ons mist hij ook een avondje in de kroeg.

 

Verder heeft hij het ook netjes voor elkaar. Hij woont in

een leuke hoekwoning, hij is opgeruimd en gestructureerd en zelfstandig. Over de vraag of hij een ochtendmens of een avondmens is hoefde hij niet lang na te denken, hij is een avondmens. :)

 

Wat zoekt hij:

Hij zou graag een gezellige vrouw ontmoeten in de leeftijd

tussen de 30 en 40 jaar om uiteindelijk een gezin mee te stichten. Een sportieve meid zou zeker bij hem passen en hij zou het goed waarderen als ze haar eigen hobby’s heeft.

 

Ben je net als hem een sportief type en spreekt het profiel je aan, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.