This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
16.266

Representatieve, ontwikkelde, zorgzame weduwnaar is op zoek naar (nog meer) gezelligheid in zijn leven

Man 50 jaar, Utrecht-Zuid

Deze boeiende, intelligente, sympathieke heer heeft een aantal jaren voor zijn zieke vrouw gezorgd. Hij had een fijn, gelukkig huwelijk van ruim 25 jaar. Hoewel hij zijn leven prima op de rit heeft ontbreekt er nog een puzzelstukje in zijn leven.

 

Werk: hij is ingenieur in een technische branche. Naast zijn technische en boeiende functie houdt hij van recreatief zwemmen en wandelen. Hij gaat graag naar de bioscoop, houdt van tuinieren en het theater en modelbouw. Hij is breed onderlegt en houdt zijn kennis o.a. op de hoogte door diverse kranten te lezen. 

 

Muziekvoorkeur: Kleine voorkeur voor popmuziek en licht klassieke muziek maar eigenlijk kan hij alle muziek wel waarderen, het is ook een beetje afhankelijk van de sfeer en zijn stemming. 

 

Deze single man rookt niet en drinkt geen alcohol. Hij heeft er geen probleem mee als zijn toekomstige partner iets alcoholisch drinkt alleen liever heeft hij niet dat ze rookt.

 

Huisdieren: In het huis lopen twee prachtige poezen rond. Hij houdt van huisdieren.

 

Vakantie: Bestemming is bespreekbaar maar er moet wel enige luxe en comfort aanwezig zijn. Ook wil hij een combinatie van relaxen en wat dingen ondernemen (niet heel de dag op het strand liggen).

 

Karaktereigenschappen: Zorgzaam, bescheiden, vriendelijk, humorvol en hij is rustig van aard.

 

Hij zoekt:

Een dame die breed georiënteerd is. Ze is sociaal, lief en ondernemend. Ze is zorgzaam en gezellig in de omgang. Liefst een dame die niet te afwachtend/stil is. Postuur of lichaamsbouw maakt hem niet zo veel uit, het gaat hem om de uitstraling.

 

Welke ontwikkelde, gezellige dame durft contact te  leggen met deze man?

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.