This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
76007

Vrouw zoekt een lieve actieve man voor een serieuze relatie

Vrouw 44 jaar Midden Nederland

Deze lieve en goed uitziende vrouw komt oorspronkelijk uit Rusland. Ze heeft daar een opleiding Rechten gehaald en heeft hier ook werk in gehad in Rusland. Daar heeft zij ook haar man leren kennen, zo’n 12 jaar geleden. Samen zijn zij naar Nederland verhuisd en ze woont hier inmiddels ruim 10 jaar. Ze spreekt dan ook Nederlands, maar ook goed Engels en Duits.

 

Op het moment werkt ze als zelfstandige. Ze heeft op het moment administratief werk, maar maakt ook foto’s in opdracht. Het maken van foto’s is ook haar hobby. Sterker nog, ze heeft een keer een wedstrijd gewonnen.

 

Ze woont in een eigen woning, waar ze met haar man heeft gewoond. Hij is in 2019 overleden aan een ziekte. Sindsdien heeft ze ook geen relatie of date meer gehad. Ze heeft een eigen auto en volgt een studie in Amsterdam. Dat heeft nu ook haar prioriteit.

 

Het is een zelfstandige vrouw. Ze heeft het netjes voor elkaar. Met haar gezondheid gaat ook alles goed. Ze is hartelijk, lief en zorgzaam en houdt niet van conflicten.

 

Ze is orthodox opgegroeid. Met de politiek is ze niet bezig. Ze houdt van klassieke muziek en popmuziek. En kijkt graag naar crimeseries en waargebeurde verhalen. Daarnaast houdt ze van wandelen, zwemmen en natuurlijk fotografie. Naast Rusland houdt ze van relaxte vakanties aan zee en in de bergen, waar ze lekker kan wandelen.

 

Wat zoekt ze:

Ze zou graag een man ontmoeten tussen de 44 en 58 jaar. Het liefst iemand met wat levenservaring. Ondanks dat ze zelf geen kinderen heeft, heeft ze er geen problemen mee dat hij wel kinderen heeft. .

 

Ze heeft liever niet dat de man rookt, maar een drankje op zijn tijd is geen probleem. Zelf rookt ze niet. Ze is opzoek naar iemand die ook een serieuze relatie wil. Een actieve man open staat voor een vrouw met een Russische achtergrond en Nederlands en Engels spreekt. Een ander voor-beeld is dat ze een man zoekt die meer lust dan alleen de Nederlandse keuken.

 

Ben jij een man tussen de 44 en 58 jaar, deel je de liefde voor wandelen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan met ons contact op. We vertellen je graag meer en misschien ontmoeten jullie elkaar binnenkort.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer ben je bereikbaar:
  6.  
  7.