Potatoes podcast – live event

4 augustus 2023 – Breda – alle leeftijden

Liefde is als een zak friet...

Lara van Lara’s Liefdesschool en Ilse van Singlesplek bundelen hun krachten en presenteren met trots: De Potatoes Podcast Live! Op vrijdag 4 augustus nodigen we je uit voor een betoverende avond vol openhartige gesprekken over daten, liefde en relaties.

Onder het genot van een smakelijk frietje zullen Lara en Ilse jouw brandende vragen beantwoorden en diep duiken in de wereld van het hart en de romantiek.

Deze bijzondere avond vindt plaats in ons gezellige kantoor, waar je kunt genieten van de intieme sfeer en een onvergetelijke ervaring met gelijkgestemden. Of je nu single bent, net begint met daten of je relatie wilt verbeteren, deze avond zit boordevol waardevolle inzichten en praktische tips.

Dus, markeer vrijdag 4 augustus met een grote stip in je agenda. Wees klaar om geïnspireerd te worden, nieuwe mensen te ontmoeten en je liefdesleven een boost te geven, inclusief een dikke portie humor. En natuurlijk gaan we samen een heerlijk frietje eten, want liefde en frietjes gaan hand in hand!

Wacht niet langer en reserveer nu je plek voor dit unieke event. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om de liefde te ontdekken terwijl je geniet van een gezellige avond vol plezier.

Liefde is als een zak friet… en het is het allerlekkerst wanneer je het samen beleeft!

Liefs,

Lara en Ilse 

Heet is 'ie het lekkerst

Super belangrijke info

Waar: Kantoor Matchmaker Brabant
Wanneer: Vrijdagavond 4 augustus 2023
Tijd: 18:00 uur – einde…
Wie: iedereen met interesse in de liefde (m/v)
Prijs: € 22,50 
Inclusief drankjes, friet(!) en een verrassing
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Why nut? Wel graag even inschrijven 🙂

Tijdens dit evenement zullen er foto’s en video’s worden gemaakt, en zelfs een deel ervan zal live worden gestreamd op sociale media.

Door aanwezig te zijn, geef je toestemming voor het gebruik van deze beelden. We willen benadrukken dat we zorgvuldig met deze beelden omgaan en je privacy respecteren.

Yes! Leuk dat je een vraag wil stellen. 🙂
Bij de aanmelding kun je je vraag kwijt, maar je kan ze natuurlijk ook tijdens het event zelf stellen.
Mailen kan ook naar: deaardappelen@gmail.com

Daar kijken we niet naar. Mannen en vrouwen zijn welkom.

Op 6 oktober staat de volgende editie gepland. Je kan je hier alvast opgeven.

Gezien bij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart