Film & Flirt

Buitenbioscoop

Popcorn is lekkerder wanneer je het deelt

🎬 Buitenbioscoop Singles: Film onder de Sterrenhemel! 

Lijkt het je leuk om net als Sandy en Danny romantisch een film te kijken in de buitenlucht? Dan nodig ik je uit om de allereerste buitenbioscoopervaring mee te maken in het prachtige stadspark ’t Zoet aan de Markkade! Grijp deze unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je kijkt naar een film onder de open sterrenhemel.

Geniet van de film “Chocolate Strawberry Vanilla”. Deze intrigerende film vertelt het verhaal van Warren Thompson, een eenzame man die zijn dagen doorbrengt op een ijscowagen. Echter, er schuilt een duistere kant in Warren’s leven, want hij koestert een angstaanjagende obsessie voor Katey George, een bekende soapster. Laat je meeslepen door het verhaal en ontdek hoe obsessie en verlangen samenkomen in deze meeslepende vertelling. (Echt een film om de liefde van je leven te ontmoeten 🤔)

🎟️ De toegang is gratis! Maar meld je wel even aan via onderstaande knop. Vergeet ook niet je eigen kleedje of strandstoeltje mee te nemen.

Ik verwelkom je persoonlijk en als je je aanmeld krijg je ook toegang tot onze nieuwe community Singlesplek, zodat je na de film ook makkelijk online het gesprek voort kan zetten.

Zie ik je vrijdag?

Liefs Ilse

Super belangrijke info

Waar: Stadspark ’t Zoet aan de Markkade
Wanneer: Vrijdagavond 11 augustus 2023
Tijd: 20:00 uur – einde…
Wie: iedereen met interesse in de liefde en films (m/v)
Prijs: gratis (wel graag aanmelden)
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Why nut? Wel graag even inschrijven 🙂

Tijdens dit evenement zullen er foto’s en video’s worden gemaakt, en zelfs een deel ervan zal live worden gestreamd op sociale media.

Door aanwezig te zijn, geef je toestemming voor het gebruik van deze beelden. We willen benadrukken dat we zorgvuldig met deze beelden omgaan en je privacy respecteren.

Daar kijken we niet naar. Mannen en vrouwen zijn welkom.

Gezien bij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart