Uitgelicht profiel

Kom professioneel onder de aandacht bij andere singles

Alternatief voor personal matchmaken

Gun jezelf een leuke relatie

1. Kennismaking

Maak eerst vrijblijvend kennis met je matchmaker

2. Intake

Je ontvangt een vragenlijst en we houden online een korte intake.

3. uitgelicht

Je persoonlijk geschreven profiel wordt op verschillende manieren gedeeld onder singles.

4. Date-time

Geniet van je date(s) en hopelijk een mooie relatie!

A match made in Brabant

Duwtje in de rug

Ken je dat: je meldt je aan op een datingsite en vervolgens krijg je de vraag ‘vertel iets over jezelf’. Soms kan het lastig zijn om die vraag op een leuke en originele manier te beantwoorden. Je wil natuurlijk wel reacties krijgen! En zo ben je weer een aantal uur verder. Herkenbaar? Wat zou het handig zijn om dit lekker aan iemand anders over te laten…. De mogelijkheid om je profiel te laten schrijven is dichterbij dan je denkt… Je kan namelijk je profiel laten schrijven door ons en ook nog eens laten verspreiden onder ons netwerk met singles!

Hoe?

We beginnen met een kennismaking van 20 minuten. Deze kun je zelf inplannen op een tijd die voor jou het beste past. Wel zo fijn toch, dat je weet wie je gaat helpen bij het vinden van een relatie. 

Mocht je een goed gevoel over hebben gehouden aan deze kennismaking en kies je voor een uitgelicht profiel, dan plannen we een intake in. Tijdens deze intake komen we er achter wie je bent en wie je graag zou willen ontmoeten. 

Professioneel profiel

Aan de hand van de info die je hebt gegeven tijdens de intake schrijft je matchmaker jouw persoonlijke profiel. Dit profiel wordt (na jouw goedkeuring) geplaatst op de site van Matchmaker Brabant voor 3 maanden. Singles krijgen in die tijd de gelegenheid om gratis op je profiel te reageren. 

Ook wordt je profiel eenmalig gedeeld op onze social media (Facebook, Instagram, LinkedIn en Nextdoor), onder de datingbureaus waar we mee samenwerken en via onze nieuwsbrief. 

Start nu

LET'S TALK

Meld je hier aan voor een ritje in de follow for love auto. We nemen snel contact met je op en leggen je graag uit hoe het in zijn werk gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart