Man 35 jaar Breda
>
>
Man 35 jaar Breda

Man 35 jaar Breda

Mark is een vlotte vent van 35 jaar. Hij houdt erg van zijn werk. Hij is namelijk bedrijfsleider van een evenementenlocatie in het hartje van Breda. Hij zou graag een leuke man ontmoeten tussen de 30-40 jaar. Het is belangrijk dat hij zich thuis kan voelen bij iemand en samen gezellig iets kan ondernemen.

Over

Mark is een vlotte vent van 35 jaar. Hij houdt erg van zijn werk. Hij is namelijk bedrijfsleider van een evenementenlocatie in het hartje van Breda.. Hij woont in Waalwijk. Zijn perfecte avondje uit is om lekker uit eten te gaan, daarna een filmpje pakken (of theater). Dat vindt hij leuk om met vrienden en familie te ondernemen, maar helemaal met een leuke partner. 

Mark heeft twee neefjes waar hij dol op is. Familie is sowieso belangrijk voor hem. 
Naast theater houdt hij van wandelingen in mooie steden en natuur, musea bezoeken en culturele festivals. Het is een serieuze man, maar wel met humor. Hij is oprecht, direct en charmant en zou het leuk vinden als zijn nieuwe vlam dat ook is. Hij heeft namelijk veel te geven, maar vindt het ook leuk dat de ander hem ook veel liefde kan geven. 

Persoonlijk

Lengte: 187m
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: kort
Haarkleur: kastagnebruin
Kledingstijl: divers, casual

6b77fb99-0ba8-4d98-bee6-2bf8f9670c94

Hij zoekt

Hij zou graag een leuke man ontmoeten tussen de 30-40 jaar. Het is belangrijk dat hij zich thuis kan voelen bij iemand en samen gezellig iets kan ondernemen. 

Ben jij die vlotte, pittige vent en sta je open voor een leuke date met Mark, neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart