Impro - singleseditie

Op zoveel manieren leuk!

UIT JE COMFORTZONE

Impro maakt het (date)leven makkelijker

Wil je nooit meer met je bek vol tanden staan? Plezier hebben in het flirten en op een leuke manier andere singles leren kennen? Dan zit je goed bij ons event Impro-singleseditie!

Impro kennen de meeste mensen van de Lama’s. Bij impro draait het om spontaniteit, creativiteit en samenwerking tussen de spelers. Ze moeten snel reageren op impulsen en suggesties en zich aanpassen aan de situatie en de personages die ze spelen. Ideaal dus om je datingskills te verbeteren. 

Maar wat het nog interessanter maakt is dat alle deelnemers van deze editie zelf ook single zijn. 

En geen zorgen, je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om mee te doen. Je bent tot niks verplicht en er kan niks verkeerd gaan. Maar dat het een leuke avond wordt, kunnen we wel garanderen. We hebben ook nog eens een top-locatie gevonden, want Bühne opent de deuren speciaal voor ons! Na afloop kunnen we nog lekker borrelen en we hebben geen last van pottenkijkers. 

Onze trainer is ook single....

Ik ben Hugo (op links), single, en improvisatietheater is al jarenlang een grote passie van mij. Hoe leuk is het om dat samen te kunnen brengen met Improflow!

We gaan een workshop improvisatietheater speciaal voor singles organiseren. Het leuke van improviseren is: iedereen kan het! Want iedereen improviseert de hele dag 😊.

Impro-theater is een vorm waarbij je -zonder tekst vooraf- samen een scene creëert. Zodoende kun je vaak jezelf, je medespelers en het publiek verrassen. Op een laagdrempelige manier maak je, met leuke en speelse oefeningen, kennis met het improviseren. We oefenen met de skills die je nodig hebt om te improviseren. Die zijn overigens ook best handig als je gaat daten of nieuwe mensen leert kennen! 

Op het einde van de workshop ben je in staat om een korte geïmproviseerde scene te spelen, op de rand van je comfortzone. Sowieso heb je een leuke avond waar veel gelachen wordt en je nieuwe dingen leert. Je ontmoet nieuwe mensen die net als jij single zijn en als kers op de taart misschien zelfs wel die ene extra leukerd! Dus, niet te lang nadenken (dat helpt ook niet bij het improviseren) en meld je aan

Belangrijke info

Datum: woensdag 15 mei ’24
Tijd: 19:00 uur inloop – start 19:30 uur – 21:30 met aansluitende borrel
Waar: Bühne Breda
Wie: Singles
Prijs: € 27,50
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Wel graag even inschrijven :). Wij zorgen ervoor dat het duidelijk is wie single is.

We proberen de verhoudingen gelijk te houden.

Dat is gelukkig ook niet nodig. Ervaring of niet, het wordt sowieso een leuke avond! 

Dit is nog niet ingepland. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart