In the spotlight

Breng jezelf onder de aandacht

Hoe gaat het in zijn werk

We gaan persoonlijk, actief en discreet te werk, op zoek naar dé match voor jou.

01. Kennismaking

Je wil natuurlijk eerst weten wie we zijn. Misschien heb je nog vragen. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen voor je beslist of Matchmaker Brabant bij je past.

02. Intake

We plannen een intake in. Tijdens deze afspraak stellen we je profiel op. Hierna gaan we actief voor je op zoek naar een passende date.

03. Date

Zodra we een geschikte match hebben gevonden nemen we contact met je op en bij een wederzijdse "ja" nodigen we jullie uit voor een date. De date kan compleet worden verzorgd.

04. Evaluatie

Na jullie afspraak zullen we de date evalueren. Hopelijk gaan jullie snel weer op date, zo niet, dan zoeken we verder.

Één van de voordelen van het vinden van een partner via een datingbureau is dat de mensen die zich hier aanmelden ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en dus niet voor een avondje gezelligheid. We kunnen vooraf goed selecteren of iemand bij je past. Je kan hierdoor bijvoorbeeld ook volledig anoniem daten. We zullen rekening houden met je persoonlijke voorkeuren.

 

Personal Matchen

Je eigen profiel

Ken je dat: je meldt je aan op een datingsite en vervolgens krijg je de vraag ‘vertel iets over jezelf’. Soms kan het lastig zijn om die vraag op een leuke en originele manier te beantwoorden. Je wil natuurlijk wel reacties krijgen! En zo ben je weer een aantal uur verder. Herkenbaar? Wat zou het handig zijn om dit lekker aan iemand anders over te laten…

De mogelijkheid om je profiel te laten schrijven is dichterbij dan je denkt! 😉 Vanaf nu hebben we iets nieuws in het leven geroepen; Jouw profiel onder de aandacht, In the spotlight!

Een manier waarbij je contact op kan nemen met Ilse (eigenaresse Matchmaker Brabant) en door een aantal vragen via een (video)gesprek wordt er een profiel speciaal voor jou gemaakt en wordt gedeeld onder de profielen van Matchmaker Brabant. Je kan zelf je profiel natuurlijk ook gebruiken op andere platformen!

Wil jij indruk maken op je date door een leuk origineel profiel? Of heb je geen idee wat je over jezelf moet schrijven? We staan te popelen om jou te helpen! Start gelijk door een gratis kennismaking in te plannen!

Dus… Ben jij verliefd geworden op dit idee?
Neem contact op via contact@matchmakerbrabant.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Voordelen In the spotlight

  • Je persoonlijke profiel geschreven door een expert
  • Gebruik dit profiel voor een datingsite/app
  • Gericht op een serieuze relatie
  • Je profiel wordt anoniem uitgezet onder de singels van Matchmaker Brabant 
  • 3 maanden je profiel op de site van Matchmaker Brabant
  • Singles kunnen gratis op je profiel reageren
  • Grotere kans op een match

Kosten

Natuurlijk ben je benieuwd wat het kost.

De kosten voor je eigen professionele opgemaakte profiel is € 175,-

Privacy

Vanzelfsprekend respecteert Matchmaker Brabant de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Matchmaker Brabant werkt daarom volgens de nieuwe privacywet AVG en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Wij gaan veilig en discreet om met de persoonlijke gegevens van al onze cliënten. Matchmaker Brabant geeft zonder toestemming van de cliënt geen foto(s) vrij aan de voorgestelde date. Ook je (achter)naam en je adres in de persoonsbeschrijving worden achterwege gelaten.

Wij zijn belast met een geheimhoudingsplicht en hebben privacy hoog in het vaandel staan.  Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, altijd vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart