This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 

Even voorstellen

 • Ilse

  Ilse

  Matchmaker / Eigenaar

  Ik ben Ilse Jespers (1985), jouw matchmaker. Ik ben een echte Brabantse, geboren in Oosterhout en opgegroeid in Teteringen. Inmiddels woon ik alweer wat jaren met mijn vriend en zoontje in Breda.

   

  Mijn passie is om de juiste mensen samen te brengen. Een paar jaar geleden heb ik de datingsite Paard & Partner opgericht, speciaal voor paardenmensen. Omdat er veel vraag bleek naar het persoonlijk matchen van deze doelgroep is Love Flavour ontstaan. Vanaf november 2020 ben ik de trotse eigenaar van Relatiebemiddeling Brabant.

   

  Diana Brakkee, heeft Relatiebemiddeling Brabant in 2013 opgericht en niet zonder succes! Zij heeft Relatiebemiddeling Brabant tot een deskundig en betrouwbaar bureau weten op te bouwen. Zo is Relatiebemiddeling Brabant dé specialist geworden voor singles in Brabant. Het datingbureau die voor jou op zoek gaat naar een relatie.

 • Wendy

  Wendy

  Personal Coach / Lifestylecoach

  Onderzoek wat werkelijk de oorzaken zijn van je valkuil(en), knelpunten en belemmeringen op relatiegebied. Laat mij ze analyseren en maak plaats voor innerlijke veerkracht, groei, rust, balans, vitaliteit en duidelijkheid in je leven.

   

  Met enthousiasme, plezier en passie begeleid ik jou bij het vinden van je bewustwording van jouw emoties, patronen en oude gewoontes en het creëren van een andere mindset.  Dit doe ik door valkuilen en uitdagingen op verschillende niveaus te spiegelen en te motiveren wanneer het spannend wordt. Met een keur aan vaardigheden en kennis coach ik jou gericht en met oprechte interesse. Dit alles gebeurt vanuit wederzijds vertrouwen en respect. Ik leer je met verschillende methodes dat geluk "maakbaar" is. Ik sta je bij in moeilijke tijden en zal je motiveren om van de gebaande wegen af te wijken en door te zetten. Ik laat je relativeren en attendeer je op vluchtgedrag, ook als dat confronterend is. Ingrijpende gebeurtenissen hebben een impact op je leven, tegelijkertijd biedt het kansen. Ik coach jou naar je beste zelf die jij kunt zijn. 

   

  Voor verandering en groei is flexibiliteit nodig. Dit kan door bijvoorbeeld om te denken en weerstand om te buigen naar positieve energie. Door te verkennen en je oude vertrouwde gewoontes, gedachten en emoties te herkennen, kun je deze vervangen door andere varianten en anders te handelen. Het zoeken naar win-win situaties. Verbindend communiceren, grenzen aangeven, zelfbeeld en persoonlijke effectiviteit leren te gebruiken. Je bent krachtig en mooi door te herkennen, erkennen, accepteren/omarmen en door los te laten. 

   

  Leef vanuit gedrevenheid, tevredenheid en passie.

 • Leny

  Leny

  Imago Consultant

  Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als life- en imagocoach.  

   

  Imagocoaching (kleuradvies, kledingadvies, lichaamstaal) 

  Tijdens een (eerste) date spelen uitstraling, kleding en persoonlijke presentatie een belangrijke rol. De ander vormt al een indruk van je tijdens de eerste seconden van een ontmoeting zonder dat je ook nog maar een woord hebt gesproken!  Hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt in die eerste seconden kan dus direct het verschil maken!

  De meesten onder ons zijn geneigd om in oude patronen terug te vallen en te kiezen voor de snelste en veiligste optie. Een goede outfit samenstellen kost nu eenmaal tijd en niet iedereen heeft de kennis en kunde de juiste kleding te kiezen voor de gelegenheid/date. 

   

  Heb jij hulp nodig op het gebied van persoonlijke presentatie? 

  Ik help je graag, zodat je met de beste versie van jezelf en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen! Na een consult bij mij weet jij welke kleding, kleuren en dessins je uitstraling positief versterken. Daarnaast adviseer ik je op het gebied van je lichaamstaal. Indien gewenst kan ik je ook een make-up advies op maat aanbieden. 

   

  Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom wil ik je hierbij graag helpen! 
  Door je mooie kanten te benadrukken, wil ik je te laten zien hoe mooi jij bent. 

   

  Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. E-mail mij via info@i-catch.eu.