Man 41 jaar Uden
>
>
Man 41 jaar Uden

Man 41 jaar Uden

Over

Deze aantrekkelijke man zou je wel eens op een festival tegen kunnen komen. Al is het niet zo dat hij iedere mogelijkheid aangrijpt om te gaan feesten. Hij heeft een rustig karakter en heeft zijn leven op orde.

Hij werkt al een paar jaar als APK-keurmeester. Hij heeft hiervoor verschillende technische opleidingen gevolgd, maar ook een hbo-opleiding professionele communicatie en effectiviteit. Voor deze baan was hij werkzaam in de machinebouw en heeft daardoor heel de wereld overgevlogen.

Doordat hij zoveel heeft moeten vliegen voor zijn werk, heeft nu zijn voorkeur om zijn vakanties met de auto in Europa door te brengen. Hij vindt het heerlijk om in mooie omgevingen te wandelen, zoals in de bergen en het strand, maar dan wel met de luxe van een hotel. Met hem kun je genieten van een zonsondergang en de sterrenhemel. Overige interesses zijn klimmen, fietsen en varen.

Hij is erg sympathiek, behulpzaam en zelfs wat bescheiden. Hij zal eerst nadenken voor hij iets doet en vindt het belangrijk om afspraken na te komen. Hij sport minimaal een keer in de week en eet gezond, want hij zorgt graag goed voor zijn lichaam.

Persoonlijk

Postuur: slank
Lengte: 1.75 m.
Kleur ogen: bruin
Haar: bruin kort
Kledingstijl: casual/sportief
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid
Kids: geen, mogelijk kinderwens

 

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag iemand ontmoeten die initiatieven durft te nemen. Een vrouw met een normaal postuur en die haar gezondheid belangrijk vindt.

Ben jij een vrouw rond zijn leeftijd of liever nog jonger dan deze man, heb je geen kinderen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan gratis contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart