man 50 jaar Bergen op Zoom
>
>
man 50 jaar Bergen op Zoom

man 50 jaar Bergen op Zoom

Over

Jasper is een gedreven en sportieve man met een achtergrond in zowel tennis als voetbal. Na het afronden van zijn Havo-opleiding, voltooide hij een sportopleiding in Goes, waar hij zijn passie voor tennis en voetbal heeft kunnen beoefenen. Zijn liefde voor sport en de drive om anderen te inspireren leidden hem naar zijn huidige rol als voetbaltrainer bij het eerste elftal bij de plaatselijke voetbalclub. Zij zijn zelfs kampioen geworden het afgelopen seizoen.

Jasper doet dit naast zijn werk als logistiek planner. Met zijn werkschema heeft hij voldoende tijd om de voetbaltrainingen te geven, maar hij gaat graag fietsen. Buiten zijn werk en sportieve bezigheden heeft Jasper diverse interesses. Hij houdt ervan om te reizen en heeft al enkele prachtige landen bezocht, waaronder Cuba, Mexico en stedentrips naar o.a. Valencia. Dit najaar staat een reis naar Italië op de planning.

Hij heeft ook een brede smaak voor muziek en luistert graag tijdens het sporten en onderweg. Daarnaast geniet hij van historische films, avonturenfilms en series op Netflix, zoals Game of Thrones of Vikings en met een avondje bioscoop of een terrasje zit je ook goed bij hem.

Jasper heeft een groot sociaal netwerk en enkele goede vrienden die altijd voor hem klaarstaan. Hij is ook graag onder de mensen en hij houdt van gezelligheid.

In zijn liefdesleven heeft Jasper enkele betekenisvolle relaties gekend. De langste relatie duurde zeven jaar en hij had nog 2 andere langere relaties. Hij is sociaal, zorgzaam en inlevend. Hij staat open voor anderen en vindt het belangrijk om over gevoelens en uitdagingen te kunnen praten. Het fijnste is dat je gewoon lekker jezelf kunt zijn bij elkaar. Misschien is dat wel met jou?

Persoonlijk

Lengte: 1.75 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw
Haar: kort, donker golvend
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: soms
Kinderen: nee

man matchmaker

Hij zoekt

Jasper zou graag een vrouw ontmoeten met een positieve houding en open communicatie.

Iemand die verzorgd is en respectvol past het beste bij hem. Het is geen probleem als ze kinderen heeft.

Laat het ons weten als je Jasper wil leren kennen en wie weet ontmoet je hem binnenkort wel!

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart