Man 58 jaar omg. Eindhoven
>
>
Man 58 jaar omg. Eindhoven

Man 58 jaar omg. Eindhoven

Over

Deze Brabantse man is de jongste uit een gezin van vijf. Zelf heeft hij twee zonen en een dochter (18, 20 en 22 jaar) uit zijn huwelijk van 19 jaar. Hij heeft een groot sociaal leven. Met enkele van deze vrienden gaat hij al zijn hele leven mee om. Met een vriendengroep bouwt hij al jaren wagens voor de Brabantsedag en met anderen speelt hij graag een potje kaarten. Daarnaast houdt hij erg van de natuur (hij heeft twee vogels), wandelt hij graag, bezoekt hij een concert of geniet van een actieve vakantie.

Muziek is een belangrijk onderdeel van deze man. Hij heeft vroeger platen gedraaid en hij heeft een grote collectie singles. Zijn muzieksmaak is breed, alleen Nederlandstalige muziek (zoals Mart Hoogkamer) past hier minder goed tussen. Zijn spotifylijst heeft al enkele duizenden volgers.

Hij heeft een humoristische, flexibele en vrolijke instelling. Hij is fulltime werkzaam als adviseur voor het verduurzamen van grote projecten. Hiervoor heeft hij verschillende (technische) functies gehad en heeft hij op bijzondere locaties gewerkt. Hij heeft de mooiste verhalen over zijn ervaringen van de afgelopen jaren en door zijn humoristische insteek is het erg leuk om hiernaar te luisteren.

Hij is goed in het analyseren van gegevens. Gadgets zoals een smartwatch, video-deurbel en het gebruik van Google om muziek aan te zetten, sluiten dan ook goed bij hem aan. Zo houdt hij op zijn horloge bij hoeveel hij heeft gewandeld of gezwommen. Het sporten doet hij om zijn diabetes onder controle te krijgen en dat lukt hem goed, ook door zijn koolhydraatarme eetgewoontes. Dat wil trouwens niet zeggen dat hij niet kan genieten van een biertje op zijn tijd.

Persoonlijk

Lengte: 1,87 m
Postuur: normaal (met een buikje)
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: kort grijs
Brildragend
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een gezellige vrouw ontmoeten. Iemand die flexibel is en van het leven geniet.

Het past minder goed bij hem als ze bijvoorbeeld op de PVV zou stemmen en opzichtige tattoos heeft.

Ben je een vrolijke, respectvolle vrouw (50-60 jaar) heb je een positieve uitstraling en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart