Evan 44 jaar Breda
>
>
Evan 44 jaar Breda

Evan 44 jaar Breda

Over

Evan is een invoelende, creatieve, gedreven, ondernemende en passievolle man. Hij heeft een HBO-opleiding in Makelaardij gevolgd en runt al jarenlang zijn eigen bedrijf vanuit huis in Breda.

Hij heeft met zijn ex-vrouw twee kinderen, een zoon van 14 en een dochter van 10, die hij een paar dagen per week ziet en ook mee op vakantie gaat. En hoewel hij openstaat voor een partner met kinderen, heeft hij zelf geen kinderwens meer. Evan heeft goed contact met zijn ouders en broers en zus. Hij verhuisde vanuit Almere naar Brabant voor de liefde en heeft een fijne vriendengroep in Breda. Dat je elkaar kan vertrouwen in welke relatie dan ook, is belangrijk voor hem.

Deze vriendelijke man heeft veel interesses en kan echt ergens voor gaan. Hij speelt gitaar en heeft een brede muzieksmaak, van goede rock tot lichte techno en wat minder voor commerciƫle muziek.

Daarnaast is hij een ontwikkelde man die van dansen houdt en regelmatig meedoet aan ecstatic dance, tantra en ademsessies. Deze activiteiten passen perfect bij zijn avontuurlijke instelling en ook bij een toekomstige partner. Naast deze passies kan hij ook enorm genieten van verschillende (water)sporten, zoals surfen en zwemmen. Voor het surfen heeft hij al regelmatig een vakantie doorgebracht in Portugal, het zwemmen doet hij wat dichter bij huis. šŸ˜‰

Persoonlijk

Lengte: 1.85 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: groen
Haar: kort blond, stoppelbaardje
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Huisdier: geen
* Evan is een alias

Hij zoekt

Evan zou graag een respectvolle en actieve vrouw ontmoeten in dezelfde leeftijdsfase. Een vrouw met een gelijkwaardig denkniveau en interesse in spirituele ontwikkeling, maken haar extra aantrekkelijk voor hem.

Ben je open en eerlijk en spreekt het profiel van Evan je aan, neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaatsĀ zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen.Ā 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart