Man 55 jaar Werkendam
>
>
Man 55 jaar Werkendam

Man 55 jaar Werkendam

Over

Leo, een vriendelijke en positieve man, straalt vriendelijkheid en betrouwbaarheid uit. Met een rustig karakter en een loyale instelling is hij een waardevolle metgezel in het leven. Leo heeft een technische achtergrond, met zowel een VWO- als een HBO-diploma in werktuigbouwkunde. Zijn passie voor techniek en machines komt tot uiting in zijn werk als lead engineer in Werkendam, waar hij machines ontwerpt.

In de liefde heeft Leo zowel een langdurige LAT-relatie gehad als een meer kortstondige relatie. Zijn sociale leven bloeit op dankzij een hechte vriendengroep die is ontstaan via zijn gedeelde interesse in voetbal. Elk jaar organiseren ze gezamenlijke uitjes, wat laat zien dat Leo waarde hecht aan fijne gesprekken en blijvende vriendschappen. Hij gaat jaarlijks op vakantie met vrienden en hij zou graag nog een keer Australië en Jordanië willen verkennen, waarbij hij de voorkeur heeft voor kamperen boven luxehotels.

Leo is een sportieve man met een gezonde levensstijl. Hij woont in een eigen hoekwoning en vindt het heerlijk om naar zijn werk te fietsen, waarbij hij dagelijkse beweging combineert met zijn dagelijkse routine. Daarnaast bezoekt hij twee keer per week de sportschool.

Een van Leo’s grootste passies is muziek, en hij gaat graag met een vriend naar concerten. In zijn vrije tijd kijkt Leo graag naar series op Netflix en heeft hij een interesse in voetbal en Scandinavische thrillers.

Leo is een veelzijdige persoon met een evenwichtige en ontspannen levensstijl. Hij waardeert de kleine dingen in het leven en deelt graag zijn geluk met anderen, bijvoorbeeld door gezellig met vrienden te barbecueën. Als je op zoek bent naar een loyale, vriendelijke metgezel met een passie voor techniek en muziek, dan zou Leo wel eens de juiste persoon voor jou kunnen zijn.

Persoonlijk

Lengte: 1.83 m
Postuur: slank/normaal
Kleur ogen: groen/grijs
Haar: kort donker
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Hij heeft geen kinderen

man matchmaker

Hij zoekt

Een lieve en gezellige Brabantse vrouw, liefst iets jonger dan hem, past goed bij deze man. Hij zou graag een verzorgde vrouwelijke vrouw ontmoeten.

Spreekt zijn profiel je aan en wil je meer over hem te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart