Man 27 jaar Loenhout
>
>
Man 27 jaar Loenhout

Man 27 jaar Loenhout

Over

Robbe is een rustige, vriendelijke man met een stoere uitstraling. Samen met zijn twee broers runt hij een bouwbedrijf met maar liefst 40 medewerkers. Naast zijn ouders en broers heeft hij nog een zus waar hij goed contact mee heeft.

Hij woont in een vrijstaand huis naast het bedrijf, maar geen zorgen, dat is goed gescheiden van elkaar. In de tuin lopen edelherten en Robbe heeft een (buiten)kat gehad. Als hij de tijd zou hebben, zou hij het leuk vinden om ook een hond te hebben.

Robbe’s sterkste eigenschappen zijn zijn betrouwbaarheid, hulpvaardigheid en positiviteit en aan zijn pretogen kun je zien dat hij een goed gevoel voor humor heeft.

Hij is een echt buitenmens, vuur, barbecueën en avontuurlijke offroad vakanties passen heel goed bij hem. Robbe heeft een Defender. Dit is een auto die is gemaakt voor gebruik onder extreme omstandigheden, maar hij doet er nog een schepje bovenop door deze auto aan te passen om mee te gaan kamperen. Want dat is Robbe zijn grootste passie. Het liefst trekt hij door de ruige natuur van Scandinavië.

Af en toe steekt Robbe een sigaar of pijp op en een drankje zoals wijn, rum en whisky past perfect bij zijn passies voor kampvuur en barbecueën. Hij houdt van pop en countrymuziek. Hij is niet vies van een goed concert, zoals die van Luke Combs, waar hij zelfs een beetje op lijkt. In zijn vrije tijd kijkt hij series zoals Yellowstone en Peaky Blinders. En zo gaat het leven van Robbe, een boeiende mix van avontuur, humor en warme familiebanden. Dat zou hij graag willen delen met een lieve vriendin.

Persoonlijk

Lengte: 1,75 m
Postuur: stevig
Kleur ogen: groen/blauw
Haar: kort, bruin, baard en snor
Kledingstijl: casual
Kinderen: kinderwens

 

Hij zoekt

Bij Robbe past een vrouw, die net als hij een buitenpersoon is. Hij zou graag vrouw ontmoeten rond zijn leeftijd met een vriendelijke uitstraling en vrolijk karakter.

Ben je de vrouw die zich hierin herkent, ben je huiselijk ingesteld en wil jij het avontuur met hem aangaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart