Man 32 jaar Fijnaart
>
>
Man 32 jaar Fijnaart

Man 32 jaar Fijnaart

Ben je op zoek naar een man met groene vingers, dan zit je bij hem goed. Hij is namelijk fruitteeltmedewerker bij een bedrijf bij hem in de straat.

Over

Ben je op zoek naar een man met groene vingers, dan zit je bij hem goed. Hij is namelijk fruitteeltmedewerker bij een bedrijf bij hem in de straat. Hiervoor verricht hij verschillende soorten werkzaamheden om peren te telen.

Hij woont op een heerlijke plek in het buitengebied. Naast zijn huis heeft hij een grote moestuin wat een van zijn hobby’s is. Een andere hobby van hem is klussen, daar heeft hij dan weer een mooie schuur voor. Hij vindt het dus heerlijk om met zijn handen bezig te zijn, het liefste buiten.

Hij komt uit een grote hechte familie. Ze vinden het leuk om samen bijvoorbeeld te BBQ-en en daarbij komt het wel eens voor dat deze man zijn draaitafel inclusief verlichting opstelt om er een extra sfeer aan te geven. Want muziek doet hem veel. De radio zet hij dan ook graag aan, het liefste op Nederlandstalige muziek of Q-Music.

Hij is vrolijk en hij staat graag voor anderen klaar. Hij is rustig en zet zichzelf niet op de voorgrond.

Persoonlijk

Lengte: 180 m
Postuur: normaal/slank
Kleur ogen: blauw
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drinken: nee

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag met een lieve meid samen een leven verder opbouwen. Iemand die het ook fijn vindt om in het buitengebied te wonen

Welke gezellige vrouw van begin 30 zou het leuk vinden om hem te ontmoeten? Ben jij dat? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart