man 31 jaar Fijnaart
>
>
man 31 jaar Fijnaart

man 31 jaar Fijnaart

Over

Ben je opzoek naar een man met groene vingers, dan zit je bij hem goed. Hij is namelijk fruitteeltmedewerker bij een bedrijf bij hem in de straat. Hiervoor verricht hij verschillende soorten werkzaamheden om peren te telen.

Hij woont op een heerlijke plek in het buitengebied. Naast zijn huis heeft hij een grote moestuin wat een van zijn hobby’s is. Een andere hobby van hem is klussen, daar heeft hij dan weer een mooie schuur voor. Hij vindt het dus heerlijk om met zijn handen bezig te zijn, het liefste buiten.

Hij komt uit een grote hechte familie. Ze vinden het leuk om samen bijvoorbeeld te BBQ-en en daarbij komt het wel eens voor dat deze man zijn draaitafel inclusief verlichting opstelt om er een extra sfeer aan te geven. Want muziek doet hem veel. De radio zet hij dan ook graag aan, het liefste op Nederlandstalige muziek of Q-Music.

Hij is vrolijk en hij staat graag voor anderen klaar. Hij is rustig en zet zichzelf niet op de voorgrond.

Persoonlijk

Lengte: 180 m
Postuur: normaal/slank
Kleur ogen: blauw
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drinken: nee

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag met een lieve meid samen een leven verder opbouwen. Iemand die het ook fijn vindt om in het buitengebied te wonen

Welke gezellige vrouw van begin 30 zou het leuk vinden om hem te ontmoeten? Ben jij dat? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart