Man 34 jaar Tiel
>
>
Man 34 jaar Tiel

Man 34 jaar Tiel

Over

Deze lieve, gezellige man is helemaal in zijn element als hij bij de paarden is. Ondanks zijn lichamelijke beperking is het gelukkig wel mogelijk om met enkele aanpassingen paard te rijden. Hij combineert deze hobby met een andere passie, namelijk fotografie. Hij is vrijwilliger bij crosswedstrijden waar hij foto’s van de deelnemers maakt, tijden opneemt en hindernissen controleert.

Zijn beperking komt door zuurstoftekort bij zijn geboorte. (Nu heeft hij trouwens zuurstof genoeg ;)) Het houdt in dat hij voor langere afstanden de rolstoel gebruikt, maar voor kortere afstanden kan hij goed uit de voeten met krukken.

Hij werkt fulltime als chauffeur voor een zorginstelling. Dat past hem goed, want hij houdt van autorijden, maar is ook graag onder de mensen. Met zijn positieve, sociale en open houding maakt hij ook gemakkelijk contact met anderen.

Samen met zijn ouders en poes Sarah woont hij in het Gelderse Tiel. Hij woont trouwens wel op zijn eigen etage. Hij luistert graag naar Radio 10 en vindt programma’s zoals Hunted of Flikken Maastricht leuk om naar te kijken of cabaretiers zoals Guido Weijers of Najib Amhali.

Persoonlijk

Lengte: 1,80m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: kort bruin
Kledingstijl: casual
Rookt en drinkt niet
heeft geen kinderen

man matchmaker

Hij zoekt

Een gezellige, lieve vrouw, het liefst deelt ze de passie voor paarden, maar dat is zeker geen vereiste.

Ben jij een empatische vrouw tussen de 30-40 jaar en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over hem en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart