Man 35 jaar Breda
>
>
Man 35 jaar Breda

Man 35 jaar Breda

Deze ondernemende man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij is erg bevlogen in het entertainen van mensen. Een gezellige, positieve meid (27-35 jaar) met een normaal postuur zou heel goed bij hem passen.

Over

Deze ondernemende man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij is erg bevlogen in het entertainen van mensen, van muziekavonden, tot quizzen bij verschillende horecabedrijven en vakantieparken. Vol passie verzorgt hij de mooiste evenementen.

Door zijn werk heeft hij een groot netwerk, maar ook een fijne vriendengroep welke hij regelmatig ziet. Hij is lief, betrouwbaar en zorgzaam. Het is een sympathieke vent en gelukkig is hij ook eigenwijs. 🙂

Naast zijn werk sport hij in de sportschool en kun je hem in het zwembad terugvinden. In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes, gaat hij graag uit eten of naar de spa. Als hij de tv aan zet kijkt hij het liefst naar series met een goed verhaal.

Voor de dierenliefhebbers: hij heeft thuis nog twee katten rondlopen.

Persoonlijk

Lengte: 1.74 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: kort zwart
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Kids: (nog) geen

man matchmaker

Hij zoekt

Een gezellige, positieve meid (27-35 jaar) met een normaal postuur zou heel goed bij hem passen.

Vind jij humor ook belangrijk, spreekt dit profiel je aan en zou je het leuk vinden om hem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart