Man 36 jaar Veldhoven
>
>
Man 36 jaar Veldhoven

Man 36 jaar Veldhoven

Over

Dit is een vrolijke en nuchtere Brabantse man. Hij is opgegroeid in het buitengebied van Veldhoven en is bezig om daar zijn eigen huis te bouwen. De dorpse mentaliteit past hem wel.

Hij heeft bij de LTSvoor monteur geleerd, later bij ROC Transport en logistiek gevolgd en is al vroeg aan de slag gegaan als vrachtwagen-chauffeur. Voor zijn werk heeft hij al veel van Europa gezien. Op dit moment rijdt hij twee keer per week naar het zonnige Spanje. De radio staat dan op Radio 538, maar hij houdt ook van Nederlandstalige muziek.

Zijn grootste hobby is jagen. Het liefst trekt hij er met vrienden op uit naar bijvoorbeeld Duitsland om te schieten. Ook slachten doet hij graag. Als de mogelijkheid er was, had hij nu zelfs zijn eigen slachterij gehad.

Hij heeft een vrolijk karakter, heeft humor en zal zich niet anders voordoen dan hoe hij is. Hij kijkt niet veel tv, maar als hij kijkt, is dat naar natuurfilms of cabaret van bijvoorbeeld Philip Geubels of Theo Maassen.

Persoonlijk

Lengte: 1,76m
Postuur: stevig
Kleur ogen: blauw, lichte ogen
Haar: kort donker
Kledingstijl: normaal
Rookt en drinkt bij gelegenheden.

man matchmaker

Hij zoekt

Een gezellige Brabantse vrouw, het liefst uit een dorp, zou goed bij hem passen.

Ben jij een actieve vrouw en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over hem en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart