Man 38 jaar Roosendaal
>
>
Man 38 jaar Roosendaal

Man 38 jaar Roosendaal

Deze sportieven man uit de omgeving Roosendaal is op zoek naar een leuke vrouw.

Over

Ben je opzoek naar een sportieve Brabantse man, dan zit je bij hem goed. Een paar keer per week trekt hij er namelijk op uit om een rondje te gaan hardlopen of te fitnessen. Normaal gesproken traint hij ook voor mud-runs en schrijft hij zich regelmatig in voor recreatieve wedstrijden.

Je zou bijna zeggen dat hij altijd de deur uit is, maar hij kan zich ook prima vermaken met goede series zoals Game of Thrones, Walking Dead en de wedstrijden van Formule 1.

Dat hij loyaal is zie je terug in zijn vriendenkring, maar ook in zijn werk. Vanuit zijn werk bij de technische dienst heeft hij een onregelmatig rooster, maar doordat deze al ver vooruit wordt gepland is het goed te combineren met zijn hobby’s en sociale contacten.

Met zijn vrienden bezoekt hij nog wel eens een festival zoals Mysteryland en Awakenings. Als hij de radio aan heeft staat het op Radio 538 of Slam FM en net als vele van ons mist hij ook een avondje in de kroeg.

Verder heeft hij het ook netjes voor elkaar. Hij woont in een leuke hoekwoning, hij is opgeruimd en gestructureerd en zelfstandig. Over de vraag of hij een ochtendmens of een avondmens is hoefde hij niet lang na te denken, hij is een avondmens. 🙂

Persoonlijk

Lengte: 176 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: casual, sportief
Roken: ja (elektrisch)
Drinken: gelegenheid

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een gezellige vrouw ontmoeten in de leeftijd tussen de (ongeveer) 30 en 40 jaar om uiteindelijk een gezin mee te stichten. Een sportieve meid zou zeker bij hem passen en hij zou het goed waarderen als ze haar eigen hobby’s heeft.

Spreekt deze man je aan en kan je jezelf herkennen in zijn voorkeuren, laat het ons dan weten. We vertellen je graag meer

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. En wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart