Man 38 jaar Oss
>
>
Man 38 jaar Oss

Man 38 jaar Oss

Over

Maarten is een vrolijke, eerlijke man met humor. Hij werkt fulltime bij een intermodaal transportbedrijf waar hij mede verantwoordelijk is voor de logistiek. Hij probeert met zijn creatieve oplossingen het beste uit iedere opdracht te halen en heeft het dan ook prima naar zijn zin op zijn werk.

Hij is van nature nieuwsgierig, zo heeft hij wel eens een stage gelopen bij het leger om te onderzoeken of dat iets voor hem kon zijn, maar het was de hiërarchie die niet bij hem paste. Maarten is ook geïnteresseerd in de natuur, architectuur, geschiedenis en hij heeft vooral een passie voor de spoorwegen.

Hij geniet ervan om te reizen en maakt graag uitstapjes naar verschillende Europese landen. Hij combineert zijn reizen dan met zijn hobby’s, zoals het maken van foto’s. Voor Maarten is vrijheid dan ook erg belangrijk, hij kan daardoor gemakkelijk ergens naartoe gaan als hij daar zin in heeft. Hij kan goed alleen zijn, maar hij zou het ook heel leuk vinden om er met een partner op uit te trekken.

Hij zorgt goed voor zichzelf. Maarten leeft minimalistisch in een opgeruimd appartement en gaat regelmatig mountainbiken of zwemmen. Hij is geïnteresseerd in het nieuws en de actualiteiten, het leven en leert graag andere perspectieven. Daarnaast kijkt hij graag naar films en leest hij boeken. Een waargebeurd verhaal heeft de voorkeur, maar actie vol spanning en sensatie is ook niet verkeerd.

Maarten is een betrouwbare man en wat introvert, al kan hij heel goed interessante gesprekken voeren. Hij is niet impulsief en een tikkeltje eigenwijs. Dat houdt in dat hij niet zomaar iets van iemand aanneemt. Maarten gaat ook graag met vrienden of familie naar de bioscoop of het theater. Vooral de humor van Hans Sibbel (Lebbis) spreekt hem erg aan. Best leuk om je date hier een keer mee naartoe te nemen…

Persoonlijk

Lengte: 1.89 m
Postuur: slank
Kleur ogen: grijs
Haar: kort, donkerblond/rossig
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: soms
Kids: nee, geen kinderwens

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een eerlijke, authentieke en onafhankelijke vrouw ontmoeten. Iemand met een eigen mening en geen hond heeft.

Ben jij de (niet rokende) vrouw die bij hem past, heb je net als hem geen kinderwens en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. Wie weet ontmoeten jullie elkaar snel.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart