Man 38 jaar Zundert
>
>
Man 38 jaar Zundert

Man 38 jaar Zundert

Deze vriendelijke en eerlijke man zou graag een lieve en gezellige vrouw ontmoeten tussen de 35 en 42 jaar.

Over

Deze man houdt niet van een saai leven. Het liefst heeft hij een gezellige en gelijkwaardige relatie. Met de moeder van zijn twee meiden (5 en 7 jaar) heeft hij een lange relatie gehad. De meiden wonen door de week bij hem. Nadat de relatie voorbij was heeft hij nog een tijdje met iemand samengewoond.

Het is een vriendelijke, eerlijke man. Ook is hij erg behulpzaam en staat graag voor anderen klaar. Met zijn positieve instelling gaat hij door het leven. Hij is zelfstandige en heeft alles netjes voor elkaar. Hij doet zijn werk met plezier, maar kan ook goed de tijd nemen om samen leuke dingen te ondernemen.

In zijn vrije tijd speelt hij voetbal en dart hij ook graag. Ook vissen is een van zijn hobby’s. Hij vindt het heerlijk om hiermee even de tijd voor zichzelf te nemen. Hij heeft een enthousiast karakter en houdt van een praatje.

Persoonlijk

Lengte: 1,74 m
Postuur: slank/normaal
Kleur ogen: bruin/groen/grijs
Haar: kort donker
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.

man matchmaker

Hij zoekt

Een lieve en gezellige Brabantse vrouw in de leeftijd tussen de 35 en 42 jaar past goed bij deze man.

Het is belangrijk voor hem dat je jezelf kan zijn in een relatie.

Spreekt zijn profiel je aan en wil je meer over hem te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart