Man 41 jaar Omgeving Zundert
>
>
Man 41 jaar Omgeving Zundert

Man 41 jaar Omgeving Zundert

man

Over

Deze sympathieke man wil alles uit het leven halen. Hij werkt als projectleider bij een elektrotechnisch bedrijf en heeft veel passie voor wat hij doet. Hij werkt hard, maar maakt graag ruimte voor een vrouw die net als hij gezellig, zorgzaam en lief is.

Privé staat hij altijd voor anderen klaar, hij is een betrouwbaar persoon die graag met een empathische vrouw zijn leven wil delen. Samen uit eten of naar een film of concert, wandelen in het bos of op het strand en vakanties naar zonnige oorden: hij wil met een fijne partner genieten van het leven. Hij is zorgzaam en ondernemend, en neemt graag het initiatief. Maar hij waardeert het ook enorm als een vrouw dat ook doet. Samen geven en nemen, dat is waar hij blij van wordt. Openheid en goede gesprekken voeren trouwens ook.

Hij is een geboren Bredanaar, die in een dorp vlakbij de Belgische grens woont. Het huis waar hij woont heeft hij zelf verbouwd, hij heeft een grote tuin. Hij woont met plezier in de groene omgeving waar zijn familie ook nog woont. Uit eten of een terrasje pakken met vrienden of familie vindt hij heerlijk en hij is regelmatig op het strand van Scheveningen te vinden.

Soms gaat hij met collega’s naar het voetbalstadion, vooral om sfeer te proeven. Al met al is deze man klaar voor een leuke relatie met een zorgzame, gezellige vrouw.

Persoonlijk

Verzorgde man
postuur: normaal
Lengte: 1.80 m
Kleur ogen: blauw/groen
Haar: zwart
Kledingstijl: casual/netjes

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een vrouw (tussen de 30 en 45 jaar) ontmoeten die sociaal en initiatiefrijk is.

Ben jij een lieve, gezellige vrouw die echt verbinding zoekt met een man? En spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart