Man 41 jaar Vlijmen
>
>
Man 41 jaar Vlijmen

Man 41 jaar Vlijmen

Over

Deze vriendelijke man is fulltime werkzaam als back end developer. Hij heeft een universitaire studie informatietechniek gevolgd en net voor de afronding van zijn studie is hij gaan werken in deze branche, waarbij hij het goed naar zijn zin heeft.

Zijn liefde voor techniek en softwareontwikkeling zie je ook terug bij zijn hobby’s. Hij gamet graag, maar maakt ook meubelen en kunst. Hij houdt van kwaliteit en als hij ergens voor gaat, dan pakt hij het ook goed aan.

Hij woont in een hoekhuis wat hij voor het grootste deel zelf heeft verbouwd. Hij heeft een gezellige inrichting en een heerlijke tuin, waarbij hij nog wel eens de pizzaoven of bbq wil aansteken. Zijn familie of vrienden komen dan ook graag langs om te eten. Ook speelt hij graag (strategische) bordspellen met zijn vrienden.

Vroeger heeft hij voetbal en badminton gespeeld, tegenwoordig gaat hij twee keer per week naar de sportschool om te fitnessen. In de avond wil hij nog wel eens een goede film kijken, of een leuke comedy.

Deze man heeft een open karakter en houdt van diepgaandere gesprekken. Hij kan iedereen goed in zijn waarden laten en hij vindt het fijn als dat wederzijds is.

Persoonlijk

Lengte: 171 m
Postuur: normaal/slank
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: half lang donker met grijze lokken
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: nauwelijks
Kinderen: geen

man matchmaker

Hij zoekt

Een lieve, rustige en verzorgde vrouw zou goed bij hem passen.

Vind jij het voeren van een goed gesprek ook belangrijk, ben je ongeveer zijn leeftijd en zou je het leuk vinden om hem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart