man 41 Steenbergen
>
>
man 41 Steenbergen

man 41 Steenbergen

Over

Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Deze spreuk is op het lijf geschreven van deze man. Je weet namelijk goed wat je aan hem hebt. Het is een positieve eerlijke man en ook echt een levensgenieter.

Hij heeft specialistisch werk in de techniek en hij vindt zijn werk leuk om te doen. Hiervoor is hij ook regelmatig in België te vinden. Vooral de uitdagingen en het sociale contact spreken hem aan in het werk wat hij doet. Wat dat betreft is het ook iemand die altijd voor je klaar zal staan.
Het is een nuchtere, gezellige man. Hij heeft een groot sociaal leven en humor is voor hem belangrijk. De vriendengroep trekt al jaren met elkaar op. Ook in zijn omgeving kent hij veel mensen. Hij heeft geen kinderen. Wel heeft hij een langere relatie gehad.

Hij vindt het heerlijk om te gaan wandelen, fietsen of zwemmen. Hij is ook een echte muziekliefhebber en dan vooral rockmuziek en jaren 80/90 popmuziek. Zo vindt hij het geweldig om naar concerten van (cover)bandjes te gaan.
Ook houdt hij erg van reizen. Hij heeft al veel van de wereld gezien en is nieuwsgierig naar meer. De natuur van Zwitserland/Oostenrijk spreken hem heel erg aan, maar ook Dubai heeft hij al een paar keer bezocht. China staat nog op zijn lijstje.

Persoonlijk

Lengte: 1.84 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw/groen
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: casual

man matchmaker

Hij zoekt

Een nuchtere, gezellige, positieve Hollandse meid zou heel goed bij hem passen.

Vind jij humor ook belangrijk, ben je tussen de 35-42 jaar en zou je het leuk vinden om hem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart