Man 43 jaar Boxtel
>
>
Man 43 jaar Boxtel

Man 43 jaar Boxtel

man 43 jaar Boxel

Over

Sport is een rode draad door het leven van deze man. Het begon allemaal bij het spelen van basketbal en op dit moment traint en coacht hij een G-team bij het voetbal. Naast deze teamsporten pakt hij ook met enige regelmaat de fiets om een stukje te wielrennen of gaat hij wandelen.

Hij heeft HBO-bedrijfseconomie gestudeerd en is fulltime werkzaam bij een internationaal bedrijf als Finance Manager voor de Benelux. Veel van dat werk gebeurt vanuit huis of vanuit het kantoor in Nederland, maar soms zal hij ook afreizen naar België of Frankrijk. Hiervoor heeft hij verschillende financiële functies gehad in de media en heeft hier veel leuke contacten en herinneringen aan overgehouden.

Hij heeft een rijk sociaal leven. Met zijn vriendengroep gaat hij regelmatig naar PSV kijken, een avondje naar de kroeg of bezoekt hij een festival. Met zijn ouders, broer en nichtjes heeft hij ook erg goed contact, zo hebben ze laatst met z’n allen nog een stedentrip gemaakt naar Barcelona. Zelf heeft hij ook verschillende mooie reizen gemaakt. Hij heeft ooit zijn duikbrevet gehaald op Corfu, gedoken met dolfijnen in Curaçao en hij heeft rondreizen gemaakt in landen zoals Colombia en Sri Lanka. Japan, Peru en Mexico staan nog op zijn wensenlijst.

Hij vindt het leuk om dingen te regelen, zoals vakanties of uitjes. Hij kookt graag en als hij de kans krijgt maak hij het liefst iets speciaals, bijvoorbeeld op de barbecue. Als hij ergens in gelooft, dan gaat hij er maximaal voor.

Persoonlijk

Postuur: normaal
Lengte: 2.00 m.
Kleur ogen: bruin
Haar: kort, donkerblond
Kledingstijl: casual/sportief
Roken: nee
Drankje: ja
Kids: nee

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een aardige en warme vrouw ontmoeten (30-45 jaar). Hou jij van het voeren van een goed gesprek, maar ook om soms lekker gek te doen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart