Man 43 jaar Etten-Leur
>
>
Man 43 jaar Etten-Leur

Man 43 jaar Etten-Leur

Over

Deze sportieve man gaat ieder weekend hardlopen. Ook doet hij aan fitness. Op dit moment fitnest hij thuis, maar hij heeft ook regelmatig een abonnement op de sportschool. Daarnaast heeft hij jarenlang met veel plezier gebokst en zaalvoetbal gespeeld.

Ondanks zijn sportieve instelling kan hij ook lekker lui zijn. “Ik ben geen ochtendmens”, zoals hij zichzelf omschrijft. 😉 Hij vindt het heerlijk om een goede film of serie te kijken. Dan kijkt hij eigenlijk alles, van historische films tot SF en comedy, met als uitzondering romantische films.
De geschiedenis heeft altijd zijn interesse gehad. Als kind wilde hij archeoloog worden, maar uiteindelijk is hij in de ICT gaan werken. Hij werkt parttime en heeft het daar goed naar zijn zin.

Het is een bescheiden, vriendelijke man. Hij is vrolijk, eerlijk een oprecht. Als je een afspraak met hem maakt, zal hij zich daar ook aan houden. Hij is avontuurlijk ingesteld. In zijn vrije tijd luistert hij muziek en speelt hij computergames. Ook pakt hij graag een terrasje met zijn vrienden. Zijn favoriete tijdsbesteding is toch wel reizen. Hij heeft meer dan twintig landen bezocht, waaronder Egypte, IJsland, Italië, Montenegro, Israël, Rusland, Litouwen, Estland en Noorwegen. Vanwege de cultuur, het landschap en de tropische eilanden zou hij nog eens af willen reizen naar Japan.

Persoonlijk

Lengte: 1.73 m
Postuur: slank/atletisch
Kleur ogen: bruin
Haar: kort, zwart
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: soms
Kids: geen, kinderwens
Overig: vegetarisch

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een spontane vrouw ontmoeten (30-43 jaar). Hij zou het erg leuk vinden om samen te kunnen reizen.

Hij zoekt iemand met een sterk karakter, een slank postuur en liefst groter dan 1.63m.

Ben jij de (niet rokende) vrouw die bij hem past en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. Wie weet ontmoeten jullie elkaar snel.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart