Man 45 jaar Breda
>
>
Man 45 jaar Breda

Man 45 jaar Breda

man

Over

Deze man houdt enorm van zijn werk. Hij werkt meer dan full time voor een bedrijf dat software implementaties verkoopt. Hiervoor gaat hij een dag of twee per week op pad naar klanten.

Voor zijn werk heeft hij altijd veel gereisd. Zo heeft hij bijvoorbeeld een jaar in Hong Kong gewerkt en dan ging hij in de weekenden terug voor zijn gezin. Hij heeft twee dochters, deze zijn nu 7 en 13 jaar en ze wonen de helft van de tijd bij hem.

In zijn studententijd is hij in Breda komen wonen. Hij heeft aan de NHTV logistiek gestudeerd en is hier blijven hangen. Hij woont in een prachtig hoekhuis aan de rand van Breda vlakbij het Mastbos. Soms pakt hij de mountainbike om een ritje door het bos te maken.

Hij heeft veel hobby’s, zo houdt hij erg van lezen, spelletjes spelen met zijn dochters en bezoekt hij graag festivals. Muziek neemt sowieso een aparte plaats in. In de woonkamer staat een platenspeler, de kast staat vol met LP’s. Regelmatig komen zijn vrienden over de vloer voor een gezellige avond.

Persoonlijk

Lengte: 1.73m
Postuur: Volslank
Kleur ogen: Blauw
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: Casual/netjes
Roken: Bij gelenheden
Drinken: Ja

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een sportieve slanke vrouw ontmoeten. Iemand waarmee hij een leuke tijd kan beleven, een goed gesprek mee kan voeren.

Ben jij die sprankelende, verzorgde vrouw (35-49 jaar) en zou je het leuk vinden om hem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart