Man 48 jaar Breda
>
>
Man 48 jaar Breda

Man 48 jaar Breda

Over

Jacques, een 47-jarige sales manager uit Breda, heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging in zijn leven: het vinden van een leuke partner. Jacques heeft twee dochters en woont in een koophuis in Breda, waar hij zijn tijd besteedt aan zijn hobby’s, waaronder vinyl, synthesizers, lezen en festivals bezoeken. Zijn dochters wonen 50% van de tijd bij hem.

Hij is een gepassioneerde vakantieganger die er graag op uit trekt met zijn tent of caravan. Hij heeft al veel van de wereld gezien, waaronder de Verenigde Staten, Japan, Zuidoost-Azië en Cuba, maar hij is altijd op zoek naar nieuwe avonturen en mooie plekken om te ontdekken.

Jacques is een man met een warm hart en een groot gevoel voor humor. Hij is avontuurlijk en staat altijd open voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Jacques heeft in het verleden twee lange relaties gehad, waarvan hij met veel liefde aan terugdenkt. Hij is geen persoon die snel vreemdgaat en verwacht dat ook niet van zijn partner. Zijn liefdevolle en zorgzame karakter maakt hem niet alleen een geweldige vader, maar ook een geweldige partner.

Jacques is op zoek naar een vrouw die net als hij avontuurlijk, warm en humoristisch is. Hij is open-minded. Hij vindt het belangrijk dat zijn toekomstige partner een eigen mening heeft en zichzelf kan redden in het leven. Jacques staat open voor een partner met of zonder kinderen en is bereid om te verhuizen als dat nodig is. Het belangrijkste is dat ze vrolijk in het leven staat.

Persoonlijk

Lengte: 1.72 m
Postuur: vol
Kleur ogen: azzurro
Haar: kort, donkerblond
Kledingstijl: (business) casual
Roken: soms
Drankje: soms

man matchmaker

Hij zoekt

Ben jij die leuke vrouw die op zoek is naar avontuur en gezelligheid? Ben je geïnteresseerd in muziek, festivals en reizen?

Ben je zelfstandig en heb je een eigen mening? Dan is Jacques misschien wel de perfecte match voor jou! Laat het ons weten en wie weet ontmoet je Jacques binnenkort wel!

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart