Man 48 jaar Helmond
>
>
Man 48 jaar Helmond

Man 48 jaar Helmond

Over

Hij is een vriendelijke man die houdt van gezelligheid, zowel thuis als uit. Hij werkt fulltime als logistieke medewerker en in zijn vrije tijd speelt hij graag een potje poolen of pakt hij een terrasje. Hij heeft een paar vrienden waarmee hij wel eens een sportwedstrijd bezoekt, mee uit eten gaat of andere leuke dingen onderneemt. Ook gaat hij regelmatig naar de fitness.

Zijn vrienden zijn inmiddels gesetteld. Zelf heeft hij een langere relatie gehad en ook 2 korte relaties. Hij heeft geen kinderen overgehouden aan deze relaties, maar een kinderwens is wel bespreekbaar voor hem met de juiste partner. Het is ook geen probleem voor hem als zij al kinderen heeft. Voor deze man is respect belangrijk. Zelf is hij ook respectvol, begripvol en sociaal. Hij heeft ook gevoel voor humor en is soms wat eigenwijs.

Hij luistert graag naar top 40 muziek, rock, pop en jaren 80 muziek. Ook kijkt hij naar muziekprogramma’s. Verder kijkt hij naar Flikken Maastricht, sport-, medische- en amusementsprogramma’s, maar ook actie of comedy films/series.

Hij heeft zijn vakanties vooral in Europa gevierd. Zijn meest ideale vakantie is bij een all-in hotel en dan een combinatie van relaxen en de cultuur van het land opdoen. Hij zou graag nog een keer naar Indonesië willen, misschien wel met jou?

Persoonlijk

Lengte: 1,70 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: Kort donkerblond haar
Kledingstijl: sportief/casual
Rookt: niet
Drinkt: bij gelegenheden.
Huisdieren: geen

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een gezellige Nederlandse vrouw ontmoeten in de leeftijd tussen de 39 en 49 jaar om een serieuze relatie mee aan te gaan. Een rustige en respectvolle vrouw zou zeker bij hem passen en hij zou het goed waarderen als ze niet te veel piercings of tattoos heeft. Hij zoekt een vrouw zonder beperkingen, voorkeur lengte tussen de 1.60 en 1.80 m. Een vrouw die weet wat ze wil en met beide benen op de grond staat. Geen hoogopgeleide vrouw binnen 60 km van zijn woonplaats.

Ben je de vrouw die zich hierin herkent en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart