Man 49 jaar Gemeente Altena
>
>
Man 49 jaar Gemeente Altena

Man 49 jaar Gemeente Altena

Over

Deze positieve en empathische Brabantse man heeft van zijn hobby zijn beroep mogen maken. Hij heeft zijn eigen zaak met een specialisme in de autobranche. Naast zijn werk rijdt hij een keer of vijf per jaar met een zelf gerestaureerde historische raceauto op een circuit, bijvoorbeeld in Zandvoort, België of doet hij mee aan demo’s.

Italië is trouwens een van zijn favoriete vakantielanden. Vooral de natuur met de bergen en het Italiaanse eten spreken hem aan. Als hij met zijn kinderen op vakantie gaat, dan doen ze het liefst iets actiefs in de ochtend en lekker zwemmen bij het hotel in de middag. Zijn dochter (11) en zoon (14) wonen de helft van de tijd bij hem en de helft van de tijd bij hun moeder, waar overigens goed contact mee is.

Naast een goede familieband heeft deze man een mooi sociaal leven. Het persoonlijk contact gaat boven appen of bellen, hij zoekt dan ook met regelmaat een vriend op om bij te praten of wat te eten of te drinken. Hij heeft een nuchter karakter, hij is een beetje eigenwijs, maar vooral eerlijk en loyaal. Hij heeft heerlijke humor, voelt mensen goed aan en is van nature bescheiden.

Hij kijkt niet zoveel tv, al kan hij best genieten van een avondje bankhangen met een goede docu of film. Hij heeft een avontuurlijke instelling, houdt van wandelen en knutselen en pakt graag een bioscoopje, Ook zal hij een avondje uit eten met een goed glas wijn en een fijn gesprek niet snel afslaan. Het liefst met een gezellige Brabantse vrouw.

Persoonlijk

Lengte: 1,82 m
Postuur: slank
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: kaal
Kledingstijl: sportief/netjes
Rookt: niet
Drinkt: bij gelegenheden.
Huisdieren: geen

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een gezellige, zorgzame vrouw ontmoeten. Een vrouw met een jeugdige uitstraling, positieve instelling en niet teveel make-up.

Ben je de vrouw die zich hierin herkent, ben je tussen de 38-50 jaar oud is en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart