man 52 jaar Eindhoven
>
>
man 52 jaar Eindhoven

man 52 jaar Eindhoven

Over

Deze rasechte ondernemer komt uit de omgeving Eindhoven. Hij is een echte familieman en heeft 3 volwassen zonen. Hij houdt van aanpakken, maar kan bijvoorbeeld ook goed genieten van een uurtje wandelen in het buitengebied.

Hij is 1.85m, heeft kort donker haar, bruine ogen en kleedt zich netjes. Hij heeft alles keurig voor elkaar, het is een opgeruimde man. Hij heeft humor en staat erg positief in het leven.

Hij heeft een actief en sociaal leven met een mooie vriendenkring. Hij is aangesloten bij verschillende muzikale verenigingen waarbij hij ook in het bestuur zit.

Persoonlijk

Lengte: 185 m
Postuur: volslank
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: kort
Haarkleur: donkerbruin
Kledingstijl: casual/netjes

man matchmaker

Hij zoekt

Hij is opzoek naar een vrouw die zijn leven kan verrijken. Het liefst tussen de 40 en 50 jaar uit. Iemand met wie hij een goed gesprek kan voeren en met hem leuke dingen wil ondernemen. Hij zou het liefste iemand uit zijn omgeving ontmoeten.

Spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart