Man 53 jaar Werkendam
>
>
Man 53 jaar Werkendam

Man 53 jaar Werkendam

Het is fijn om deze vriendelijke en gezellige man om je heen te hebben. Hij zoekt een lieve en gezellige Brabantse vrouw.

Over

Het is fijn om deze vriendelijke en gezellige man om je heen te hebben. Hij heeft een rustig karakter en is niet impulsief. Hij werkt Full-time als Lead engineer en is daarmee verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van technische machines.

Hij kan lekker met de fiets naar zijn werk. Deze dagelijkse beweging past hem goed. Ook kun je hem twee keer per week in de sportschool vinden, maar een echte uitlaatklep is muziek voor hem. Samen met een vriend bezoekt hij dan ook nog graag een concert op zijn tijd.

Zijn andere hobby is voetbal. Hieruit is een grote vriendengroep ontstaan, waarmee ze eens per jaar met z’n allen een weekend weg gaan en gezellig met iedereen gaan barbecueën. Met vrienden wil hij ook nog wel eens op vakantie gaan, zo was zijn laatste vakantie in Polen en Tsjechië. Hij zou graag nog een vakantie naar Australië en Jordanië boeken.

Persoonlijk

Lengte: 1.83 m
Postuur: slank/normaal
Kleur ogen: groen/grijs
Haar: kort donker
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Hij heeft geen kinderen

man matchmaker

Hij zoekt

Een lieve en gezellige Brabantse vrouw, liefst iets jonger dan hem, past goed bij deze man. Hij zou graag een verzorgde vrouwelijke vrouw ontmoeten.

Spreekt zijn profiel je aan en wil je meer over hem te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart