man 54 jaar omgeving Den Bosch
>
>
man 54 jaar omgeving Den Bosch

man 54 jaar omgeving Den Bosch

Over

We kunnen wel stellen dat deze man een echte paardenman is. Van jongs af aan is hij met de paarden in de weer en heeft van zijn hobby zijn beroep mogen maken. Voor het paardenvak heeft hij in Duitsland en Italië gewoond, maar hij woont alweer heel wat jaren in het gemoedelijke Brabant. Hij spreekt hierdoor naast Nederlands ook Italiaans, Engels en Duits.

Zijn liefde voor Italië is altijd gebleven, met name het lekkere wijntje en goed eten. Hij houdt er ook van om te koken. Het is een nuchtere en gezellige man met humor. Je kan goede gesprekken met hem voeren en die hoeven niet eens altijd over de paarden te gaan. 😉

Hij heeft uit een vorig huwelijk twee kinderen waar hij gek op is. Ze zijn 6 en 8 jaar oud en hij doet graag leuke dingen met ze. Het contact met zijn ex-vrouw is overigens goed.

Het is een tevreden man met een groot netwerk. Hij is betrouwbaar en charismatisch. Dit is ook wat hij in een vrouw zoekt.

Persoonlijk

Lengte: 1,82m
Postuur: normaal
Kleur ogen: groen/grijs
Haar: donker
Kledingstijl: casual/netjes
Rookt

werkwijze matchmaker

Hij zoekt

Een pittige vrouw met humor zou goed bij hem passen. Iemand waar hij het gezellig mee kan hebben en een goed gesprek mee kan voeren. Hij zou graag een verzorgde vrouw, het liefst wat jonger dan hem en een beetje sexy uitstraling ontmoeten.

Herken jij je in deze omschrijving en spreekt zijn profiel je aan?Neem dan contact op. We vertellen je graag meer.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart