Man 55 jaar Den Bosch
>
>
Man 55 jaar Den Bosch

Man 55 jaar Den Bosch

Over

Wilbert is een vriendelijke, goedlachse en hardwerkende man. Samen met zijn broer runt hij een supermarkt, welke zij hebben overgenomen van hun ouders. Hij vindt het werken met de mensen het mooiste aan zijn vak. Je zal hem dan ook niet snel op kantoor zien zitten. Hij is liever bezig met bezorgingen en het werk in en om de winkel. Stiekem had hij vroeger de ambitie om boer te worden, heerlijk aan het werk met dieren in de buitenlucht.

Wilbert was bijna 25 jaar getrouwd met de moeder van zijn kinderen. Ze zijn goed uit elkaar gegaan en hebben ook nog goed contact met elkaar. Zijn dochter van 16 woont bij hem en zijn zoon van 21 blijft vaak in de weekenden bij hem vanwege zijn werk.

Vroeger ging hij met zijn gezin en vrienden op vakantie. Nu trekt hij er met zijn dochter op uit. Ze reizen dan met de caravan af naar Frankrijk voor een relaxte zomervakantie waarbij niks hoeft en alles kan. Laatst is hij nog naar Oostenrijk geweest waar hij heeft genoten van het uitzicht, de zon en de terrasjes. Hij kan hier ook zijn passie voor het autorijden kwijt. Italië is zijn favoriete bestemming. Hij houdt van het strand, de mooie omgeving en van winkelen.

Wilbert is positief ingesteld, hij is daadkrachtig en hoeft niet ergens uren bij stil te staan. Hij heeft een opgeruimd huis waar ook twee katten rondlopen. In de avond kijkt Wilbert programma’s zoals Oogappels of een misdaadserie op Netflix. Ook goed om te weten, op zondag is het frietdag. 🙂

Persoonlijk

Lengte: 1.85 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: groen/bruin
Haar: donker met vleugjes grijs
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheden

man matchmaker

Hij zoekt

Wilbert zou graag een verzorgde vrouw ontmoeten tussen de 50-59 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar iemand met een normaal postuur en niet teveel make-up.

Het zou fantastisch zijn als ze ook houdt van autorijden en volop in het leven staat. Liever geen hele jonge kinderen.

Ben jij die vlotte vrouw die bij hem past en spreekt zijn profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart