Man 58 jaar Hilvarenbeek
>
>
Man 58 jaar Hilvarenbeek

Man 58 jaar Hilvarenbeek

Over

Het motto van deze man is “Geniet van het leven en draag wat bij om de wereld een beetje beter voor ons allemaal te maken”. Hij heeft brede interesses, zo leest hij graag kranten, biografieën en boeken over de wetenschap, business, geschiedenis en psychologie. Daarnaast bezoekt hij onder andere coffee bars, restaurants, theaters of kunstgalerij.

Hij is geen type om stil te zitten. Al vanaf zijn 28e is hij ondernemer en doet hij (internationale) projecten waar met passie aan gewerkt wordt. De mensen staan daarbij centraal. Toch kan hij naast het werken ook goed zijn tijd vrijmaken voor zijn interesses en hobby’s en het belangrijkste, zijn kinderen.

Zijn kinderen zijn 10, 12 en 21 jaar oud. De twee jongsten wonen de helft van de tijd bij hem en de oudste woont inmiddels op zichzelf niet ver van hem vandaan. Hij vindt het heerlijk om met zijn kinderen de mooie dingen uit het leven te delen.

Ook kan hij genieten van een wandeling in de natuur. Hij kookt graag, doet aan yoga en heeft nog wat andere hobby’s. Hij gaat graag op stedentrip, maar ook vakanties naar verre landen spreken hem erg aan. Hij heeft al veel gereisd over de hele wereld en Japan staat nu op de planning.

Persoonlijk

Lengte: 1,90 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: kort zwart
Kledingstijl: casual/netjes
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden

man matchmaker

Hij zoekt

Een een goed verzorgde slanke vrouw. Een authentiek persoon met een positieve instelling met passie voor wat ze doet.

Ben je oprecht, onafhankelijk, niet materialistisch en hou je er ook van om nieuwe dingen te proberen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over deze man? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart