Man 59 jaar Dorst
>
>
Man 59 jaar Dorst

Man 59 jaar Dorst

man

Over

Deze man is sociaal, open en echt geïnteresseerd in degene waar hij mee praat. Dit is echt een lieve, betrouwbare man. Hij heeft altijd als onderhoudsmedewerker voor een woningstichting gewerkt en is sinds kort met pré-pensioen. Wel komt hij nog steeds in de studentenhuizen waar hij werkte om klusjes te doen. Hij vindt het leuk om bezig te blijven en de connectie met hen te houden.

Daarnaast vindt hij het heerlijk om te wandelen, te fietsen en doet hij in teamverband aan tennis. Toch is hij zeker niet alleen met sport bezig: hij houdt erg van gezelligheid, vindt het leuk om een sauna te bezoeken en staat open om nieuwe ervaringen op te doen met die ene speciale persoon.

Hij is een echt familiemens, groeide op in een dorp, heeft nauw contact met zijn familie, wat hij heel belangrijk vindt. Hij heeft jaren geleden zijn eigen huis gebouwd, iets waar hij niet over opschept, bescheiden als hij is. Wel wil hij graag in zijn huis blijven wonen en hoopt dan ook dat zijn nieuwe partner de bereidheid heeft om uiteindelijk te verhuizen. Hij heeft in zijn leven onder meer naar Amerika en Singapore gereisd, maar geniet nu vooral van het buitenleven in Nederland, vooral Zuid-Limburg is een regio waar hij erg van kan genieten. Hij zou er blij van worden als zijn nieuwe partner ervoor open staat om eens samen met de camper weg te gaan.

Het is een betrouwbare, respectvolle man, die aandacht voor de ander erg belangrijk vindt. Hij is blij met zijn leven zoals het nu is, maar mooie dingen delen en echt de tijd voor elkaar hebben is voor hem een mooi vooruitzicht.

Persoonlijk

Verzorgde man
postuur: normaal
Lengte: 1.88 m.
Kleur ogen: blauw
Haar: grijs, kalend
Kledingstijl: casual/netjes
Hij heeft geen kinderen

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een vrouw (tussen de 50 en 58 jaar) ontmoeten die sociaal en ondernemend is en niet rookt.

Ben jij een lieve, gezellige vrouw die echt verbinding zoekt met een man? En spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles.

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart