Man 63 jaar Oosterhout (NB)
>
>
Man 63 jaar Oosterhout (NB)

Man 63 jaar Oosterhout (NB)

Over

Jack is graag onder de mensen en houdt van gezelligheid. Hij komt uit een groot Brabants gezin. Hij heeft namelijk vier broers en vier zussen. Helaas is een van zijn broers overleden. De familie heeft een prima band, zij zien elkaar met Kerst en tijdens een familiedag.

Hij heeft een lange relatie gehad met de moeder van zijn twee zoons (22 en 24 jaar oud). Zij zijn van woensdagmiddag tot zondagmiddag bij hem en hij gaat graag met ze mee naar de sporten die zij doen, triatlons, marathons en badmintonnen. Zelf is Jack ook sportief en kijkt hij graag een wedstrijd van NAC.

Jack heeft jarenlang met veel plezier als hovenier gewerkt. Sinds een ongelukkige val van de fiets is hij gaan werken bij de gemeente op de postkamer. Hij heeft veel interesse in de natuur en hij wandelt en fietst dan ook graag buiten. Ook gaat hij graag naar zee, zowel in Nederland als het buitenland zoals Spanje, België en Frankrijk. Het lijkt hem fantastisch om nog eens een trektocht te maken.

Ook is Jack zich meer gaan verdiepen in mindfulness. Hij zit lekker in zijn vel en hij wil graag nog veel moois ondernemen en meer bewuster genieten van het leven. Misschien wel samen met jou?

Persoonlijk

Lengte: 1.77 m
Postuur: normaal/sportief
Kleur ogen: grijs/blauw
Haar: grijs half lang krullend
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: in het weekend

 

man matchmaker

Hij zoekt

Bij Jack past een gezellige, aardige vrouw tussen de 55-65 jaar. Iemand met een open en vriendelijke uitstraling en wie nog volop in het leven staat.

Een vrouw met een normaal postuur die zich casual/vrouwelijk kleedt. Het is geen probleem als ze kinderen heeft, maar liefst niet te jong.

Ben jij die niet rokende vrouw die bij hem past en zou je Jack beter willen leren kennen? Neem dan contact met ons op.

 

Contact

Zou je graag in contact willen komen met Jack, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

Jack heeft gekozen voor een uitgelicht profiel, hierdoor maken we geen selectie (in tegenstelling tot singles die gebruik maken van personal matchen) van de reacties die we voor hem ontvangen en wordt je bericht dus een op een naar Jack doorgestuurd.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan dat dit bericht voor Jack is bedoeld.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart