Man 68 jaar Breda
>
>
Man 68 jaar Breda

Man 68 jaar Breda

Over

Willem is een interessante, creatieve en spirituele man en hij is breed georiënteerd. Met zijn lengte en zijn witte haar in een staart valt hij op. Hij is geboren en getogen in Breda en woont binnen de singels in een herenhuis met zijn kat. Willem heeft veel van de wereld gezien en met zijn belangstellende houding heeft hij bijzondere ontmoetingen gehad.

Inmiddels is Willem met pensioen. De laatste jaren heeft hij als directievoeder gewerkt voor een gemeente, maar hij is onder andere ook kok geweest, veilingmeester en hij heeft jaren als ondernemer in de sportbranche gewerkt.

Willem heeft het kind in hem nooit verloren. Hij heeft zijn eigen opvattingen wat goed past bij de vrije opvoeding die hij zijn kinderen ook heeft gegeven. Hij heeft een zoon van 38 jaar en een dochter van 30 jaar. Inmiddels is hij ook opa. Met de moeder van zijn kinderen heeft hij tot 1998 samengewoond, hierna heeft hij nog een relatie gehad.

Vertrouwen is een belangrijke kernwaarde voor Willem. Zelf is hij loyaal, eerlijk, uitgesproken en daadkrachtig. Hij staat nog volop in het leven. Hij heeft hij zich laatst nog aangemeld bij een stichting die vluchtelingen helpt om uit hun isolement te komen.

Thuis staat de muziek aan, hangt er kunst aan de muur en vind je verschillende voorwerpen met zijn herinneringen aan de landen die hij heeft bezocht (of waar hij zelfs heeft gewoond). Hij luistert naar klassieke muziek, reggae, jazz en singer songwriters. Willem leest veel boeken en kijkt het liefst naar documentaires of een goede film. Ook doet hij regelmatig aan fitness en yoga.

Persoonlijk

Lengte: 198 m
Postuur: normaal/slank
Kleur ogen: blauw
Haar: wit, half lang
Kledingstijl: artistiek
Roken: nee
Drankje: ja

man matchmaker

Hij zoekt

Willem houdt van schoonheid in de breedste zin. Hij zou graag een karaktervolle, warme en open vrouw ontmoeten, jonger dan hem.

Een vrouw met algemene ontwikkeling, die creatief en kunstzinnig is, zou goed bij hem passen. Heb je interesse om Willem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met Willem, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

Willem heeft gekozen voor een uitgelicht profiel, hierdoor maken we geen selectie (in tegenstelling tot singles die gebruik maken van personal matchen) van de reacties die we voor hem ontvangen en wordt je bericht dus een-op-een naar Willem doorgestuurd.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan dat dit bericht voor Willem is bedoeld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart