Man 72 jaar Heeze
>
>
Man 72 jaar Heeze

Man 72 jaar Heeze

Deze sympathieke man staat positief in het leven. Hij houdt ervan om van mooie dingen te genieten: gezellig borrelen of eten, fietsen in de natuur en heerlijk op vakantie naar zonnige oorden. Hij zoekt een eerlijke, open en lieve vrouw, die samen met hem van het leven wil genieten.

Over

Deze sympathieke man staat positief in het leven. Hij houdt ervan om van mooie dingen te genieten: gezellig borrelen of eten, fietsen in de natuur en heerlijk op vakantie naar zonnige oorden. Hij is een echt gezelligheidsdier: hij zet zich in voor het verenigingsleven in zijn dorp, maakt muziek bij een tamboerkorps en organiseert daar activiteiten zoals een dansavond, een fietstocht of een avondje tonpraten. Ook ondersteunt hij de carnavalsvereniging. Hij is trouw en toegewijd, staat altijd voor mensen klaar, zeker voor zijn familie. Voor zijn twee kinderen en vijf kleinkinderen gaat hij door het vuur.

Hij is getrouwd geweest, heeft daarna nog een langere relatie gehad en heeft aan beide vrouwen mooie herinneringen. Wat voor hem een relatie leuk maakt, is samen genieten in openheid, kunnen communiceren door te delen. Zo nu en dan wat water bij de wijn doen vindt hij niet meer dan normaal. Het is prima als zijn toekomstige partner ook haar eigen leven heeft, wel vindt hij het leuk om elkaar te ondersteunen in wat de ander doet. In eerste instantie zoekt hij een LAT-relatie, maar als er op termijn iets moois uit groeit dan is samenwonen wel een optie.

Voor zijn leeftijd komt hij jeugdig over en het is niet een man die je achter de geraniums zult vinden. Dat had hij al toen hij nog werkte als buschauffeur. Nu brengt hij twee ochtenden per week om brood en biologische groenten rond. Maar ontspannen kan hij ook goed, thuis of op vakantie. Hij vindt het leuk om samen te koken en te eten, maar lekker onderuit zakken met een actualiteitenprogramma of sport op tv vindt hij ook heerlijk. Dat hoeft zijn partner niet per se te waarderen; wel vindt hij het leuk als hij een goed gesprek met haar kan voeren.

Het liefste gaat hij naar een luxe resort om zichzelf en zijn partner eens goed te laten verwennen. Samen genieten van het goede leven vindt hij heerlijk, zeker met een vrouw die zichzelf goed verzorgt, leuk opmaakt en zich vrouwelijk kleedt. Dat ze lief, open en respectvol is vindt hij erg belangrijk, maar ze mag zeker wel een eigen mening hebben. Zelf is hij eerlijk en direct op een goede manier, maar kan hij ook zeer gevoelig en empathisch zijn.

Persoonlijk

Lengte: 1,85 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: kaal, stoppelbaard
Brildragend
Kledingstijl: modern casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.

man matchmaker

Hij zoekt

Een eerlijke, open en lieve vrouw, die samen met hem van het leven wil genieten.

Ben je een gezellige, respectvolle vrouw (65-72 jaar) hou je van knuffelen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over deze man? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart