Markus (54) omgeving Tilburg
>
>
Markus (54) omgeving Tilburg

Markus (54) omgeving Tilburg

Over

Markus is een charmante, verzorgde en rustige man.
Zijn passie, doorzettingsvermogen en toewijding hebben hem geholpen een prachtig bedrijf op te bouwen. Voor zijn werk is hij veel in Portugal geweest en hij creatief bezig kon zijn. Hij komt hier nog regelmatig om zijn collega’s te bezoeken en een lekker hapje te eten.

Helaas heeft zijn gezondheid een wending genomen door MS. Sinds de laatste jaren is er een gestage verslechtering opgetreden. Hierdoor wordt het moeilijker voor hem om te focussen, lopen gaat minder soepel en zijn handfunctie neemt wat af. Wat overigens niet wil zeggen dat hij niet van het leven kan genieten en dat is ook net wat hij in een partner zoekt.

Hij heeft twee betekenisvolle relaties gehad. Zijn contact met zijn dochters is verdeeld over verschillende dagen in de week. Voor hem draait alles om de warmte van een huiselijke sfeer. Hij geniet van de momenten van gezelligheid en hij hecht waarde aan sterke banden met zijn geliefden.

Markus heeft een goede band met zijn familie. Ook heeft hij een fijn sociaal leven met mooie vriendschappen die hij al heel zijn leven heeft. Markus sportte graag met vrienden, vooral voetbal, maar ook tennis en hardlopen. Nu dat lastiger is geworden vindt hij andere manieren om wat leuks te doen, zoals samen met hen erop uitgaan met de camper. Wat hij fijn vindt aan de vriendschappen die hij heeft, is dat ze veel kunnen lachen. Humor en positiviteit zijn dan ook belangrijk voor hem. Hij houdt van kwaliteit, is bescheiden, loyaal en soms wat ongeduldig.

Je kan Markus blij maken met lekker eten, vooral vers bereide gezonde maaltijden en natuurlijk de gezelligheid die daarbij komt kijken. Daarnaast heeft hij een brede muzieksmaak, van Elvis tot het bijwonen van een concert van Rammstein.

Persoonlijk

Lengte: 1.78 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: groen
Haar: kort grijs/bruin
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Hij heeft geen huisdieren

Hij zoekt

Markus zou graag een jeugdige vrouw die zorgzaam en begripvol is ontmoeten, iemand met wie hij een klik heeft op persoonlijk en emotioneel niveau.

Een vrouwelijke partner uit zijn regio past goed bij hem, iemand die aansluit bij zijn levensstijl en het warme gezinsleven waardeert.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart