Pascal 35 jaar Gouda (in match)
>
>
Pascal 35 jaar Gouda (in match)

Pascal 35 jaar Gouda (in match)

Over

Pascal is een vriendelijke, charmante en ondernemende man van 35 jaar. Hij woont prachtig in een herenhuis aan het water in Gouda. Hij heeft een indrukwekkende academische achtergrond, met opleidingen op het MBO, HBO en de universiteit, voornamelijk gericht op technische vakken en IT. Momenteel werkt hij als software engineer in Den Bosch. Hij heeft een mooie carrière opgebouwd, maar het hebben van plezier is voor hem het belangrijkste.

Naast het technische aspect heeft Pascal zich ook op persoonlijk vlak goed ontwikkeld en heeft hij zelfkennis. Hij is open, betrouwbaar en zorgzaam en dat alles met een goed gevoel voor humor. Hij heeft een langere relatie gehad en zou nu graag een vrouw willen ontmoeten waarbij hij zich op zijn gemak voelt, veel plezier mee kan hebben en uiteindelijk een gezin mee kan stichten.

Pascal heeft een goede band met zijn vrienden. Ze organiseren regelmatig etentjes en houden ervan om leuke dingen te ondernemen. Hij besteedt graag zijn vrije tijd aan fitness, golf, snowboarden en lekker (culinair) eten. Ook kan hij goed ontspannen, door bijvoorbeeld een saunaatje te pakken.

Hij gaat graag op vakantie, zo’n vier keer per jaar, met een voorkeur voor culturele stedentrips en vakantiebestemmingen met ongerepte natuur. Vanwege zijn avontuurlijke karakter neemt hij spontane beslissingen over wat hem op dat moment het meest aanspreekt. Bijvoorbeeld, ’s ochtends deelnemen aan een excursie, genieten van een heerlijke lunch, en vervolgens een verfrissende duik in het zwembad of de zee nemen. Ben jij zijn reispartner voor de volgende vakantie, of het nu een zonnige ontsnapping of een wintersportavontuur is?

Persoonlijk

Lengte: 183 m
Postuur: normaal/slank
Kleur ogen: groen
Haar: kort donkerblond
Kledingstijl: casual/zakelijk
Kinderen: kinderwens
Huisdieren: kat

snowboarden

Hij zoekt

Pascal zou graag iemand ontmoeten in dezelfde levensfase zonder kinderen. Het liefst een vrouwelijke, verzorgde en ondernemende vrouw die van reizen houdt.

Hij valt op een natuurlijke schoonheid en hij heeft een voorkeur voor een emotioneel volwassen vrouw.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.