Peter 71 jaar Drimmelen
>
>
Peter 71 jaar Drimmelen

Peter 71 jaar Drimmelen

Over

Peter is een geduldige, sportieve en verzorgde man. Hij heeft een opleiding MBO/HBO techniek gevolgd en is beroepsmilitair geweest Op dit moment helpt hij zijn zwager en schoonzoon nog twee dagen per week. Hij is een tevreden man en niet materialistisch ingesteld.

In relaties is Peter rustig en geduldig. Hij is 19 jaar getrouwd geweest, maar helaas is zij overleden. Later heeft hij nog een LAT-relatie had van twee jaar. Peter heeft twee dochters, 25 en 29 jaar oud en een kleinzoon waar hij graag iets leuks mee gaat doen.

Peter is makkelijk in de omgang en hij heeft veel contact met oud-collega’s en een paar vrienden die hij al zeker 40 jaar kent. Met een van zijn vrienden gaat hij ook nog wel eens op vakantie. Hij is breed georiënteerd en heeft veel interesses. Peter’s hobby’s zijn hardlopen of hij trekt er op uit met zijn boot. Wat ook erg leuk is, is dat hij rondleidingen geeft in de Biesbosch. Hij gaat ook graag kanovaren en fietsen met vrienden en hij geeft hardlooptraining. Zoals je merkt neemt graag initiatief en is hij een echte aanpakker.

Hij luistert graag naar muziek uit de jaren 70 en 80. Hij kijkt naar documentaires of waargebeurde films. Hij gaat zo’n 3 tot 4 keer per jaar op vakantie, het liefste naar Gran Canaria.

Persoonlijk

Lengte: 1.79 m
Postuur: normaal, sportief
Kleur ogen: blauw
Haar: kort grijs
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Huisdier: Jack russel (17 jaar)

Hij zoekt

Peter zou graag een vrouw ontmoeten met wie hij een gelijkwaardige relatie aan kan gaan.

Een vrouw die net als hem initiatieven neemt en haar eigen hobby’s heeft.

Ben je open en eerlijk en spreekt het profiel van Peter je aan, neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart