Ger 53 jaar Sprundel
>
>
Ger 53 jaar Sprundel

Ger 53 jaar Sprundel

Over

Ger is een vriendelijke, sportieve en sociale man, geboren en getogen in Brabant. Hij heeft een bouwtechnische achtergrond en na een aantal jaren in de bouw te hebben gewerkt, is hij nu al enkele jaren logistiek medewerker in het ziekenhuis.

Ger had een diepe en langdurige relatie met zijn jeugdliefde. Ze hebben samen veel jaren van liefde gedeeld en waren zij bijna 25 jaar getrouwd. Helaas werd hun geluk verstoord door gezondheidsproblemen bij Ger’s vrouw. Na haar overlijden heeft hij samen met hun (volwassen) zoon de draad weer op kunnen pakken.

Ger is een empathische en rustige man met een mooi sociaal leven. Hij houdt van openheid en laat je al snel op je gemak voelen. Het liefst is hij buiten en kan hij zijn hoofd goed leegmaken wanneer hij gaat hardlopen.

Daarnaast gaat hij drie keer per week naar de sportschool. Een van de passies van Ger is vliegvissen. Dit heeft hij ook al een aantal keer gecombineerd met een vakantie in Noorwegen. De prachtige natuur en de rust van dit land spreken hem erg aan. Ook gaat hij graag varen met zijn boot in de Biesbosch.

Dat hij waarde hecht aan een gezonde levensstijl blijkt ook uit zijn voorkeur voor gezond eten. Ger vindt het heerlijk om te koken en regelmatig probeert hij nieuwe recepten uit. Hij pakt graag een terrasje en houdt van een goed gesprek met een glas wijn.

Persoonlijk

Lengte: 1.83 m
Postuur: slank
Kleur ogen: blauw
Haar: kort donker
Kledingstijl: casual
Rookt niet en drinkt bij gelegenheden.
Hij heeft geen huisdieren

Hij zoekt

Ger zou graag sympathieke, goed verzorgde, slanke vrouw ontmoeten van zijn leeftijd. Het spreekt hem aan als zij zich vrouwelijk kleedt en weet wat ze wil.

Herken je jezelf hierin en spreekt het profiel van Ger je aan, neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart